На головну

Салат з рисом і брокколі

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Салат з брокколі і крабовими паличками.

Як приготувати

1. Брокколі, не розморожуючи залити великою кількістю води, довести до кипіння, проварити мінут5-7, капуста повинна зваритися, але зберегти форму, відкинути на друшляк, відвар зберегти.

2. Відвар від брокколі посолити, довести до кипіння, всипати в нього склянку рису і відварити до готовності, відкинути на друшляк, відвар нам більше не потрібен. Перекладаємо рис в каструлю, розпушує виделкою.

3. Відміряємо, потрібну кількість рису, додаємо до рису порізані крабові палички, брокколі і огірки, заправляємо майонезом і сметаною в рівних пропорціях. Приправляємо лимонним соком, сіллю і свіже меленим перцем і подаємо до столу.

4. Можна подати салат порційно, шарами як на фото.

5. Приємного апатиту Вам і Вашим близьким!

Інгредієнти

Рис Жасмин від Містраль 1стакан у відвареному вигляді.

Брокколі 400гр.

Крабові палички «Сніжний краб» 240гр.

Огірки свіжі 2шт.

Майонез + сметана і сік лимона для заправки.

Сіль перець.

 

Інші рецепти

Лимонно-малиновий тарт
Пасеровані овочі в корейському стилі з рисовою локшиною (Дуель. Минуле: Пасеруємо)
Ситний суп з цибульними рулетами. Тест-драйв
Басбуса з апельсиновим сиропом
Овочі на пару, з гірчичним соусом. Як гарнір або пікантний салат. Тест Драйв
Торт Спартак
Баклажанний дип з оливками або всіма улюблена баклажанів ікра в средіземноморком прочитанні
Сочевична юшка