Салат з печеної буряка з бринзою

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Салат з буряка

Як приготувати

Добрий день!

Салат з печеної буряком-це завжди смачно,

мені особисто так здається .....

запікаємо неочищену буряк у фользі 45-60 хвилин,

залежно від розмірів овочів,

Остуджуємо і очищаємо від шкірки.

Нарізаємо кубиками (1х1 см.), Солимо / перчимо,

додаємо рубаний часник і Бальзаміко,

залишаємо маринуватися хоча б на 15 хвилин.

Нарізаємо бринзу кубиками, перемішуємо з буряком,

додаємо оливкова олія

і викладаємо на листя салату, готово!

Смачного!!!

Інгредієнти

листя салату 50-80 гр.,

буряк 150 гр.,

бринза / фета 70-100 гр.,

Бальзаміко 1 ст. л.,

часник 1 зубчик,

олія оливкова 2 ст. л.,

сіль / перець за смаком.

 

Інші рецепти

Салат з рисом і брокколі
Салат зі свіжих і запечених овочів Грецькі наспіви
Морозиво Банан- Лакомка з низькокалорійним конфітюром з горіховою посипкою
Парове сирне суфле з вишневим конфітюром Darbo
Пшоняна каша з гарбузом. Тест-драйв
Пиріг Жираф з мультиварки
Десерт з вершками, бананом і конфітюром
Пиріг швидкий і простий з грушами і маком