На головну

Котлетки змішані ... або смішні? Курячо-квасолеві кульки-смешарики !!!!!!!!!!

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Вареники з квасолею і печінкою «Тиха українська ніч».

Варіанти: Квасолевий гамбургер.

Як приготувати

1. Замочену з вечора квасолю відварити в несолоної воді до м'якості. Злити відвар і обсушити квасоля. На відварі можна завести тісто на млинці або дріжджове.

2. Пропустити через м'ясорубку квасоля, цибуля, курячу грудку- я зі шкірою -но можна і зняти, підкопчену грудинку. Посипати крохмалем і прянощами, добре вимішати. Вологими руками сформувати круглі котлетки і укласти в підготовлену форму.

3. Запікати в розігрітій духовці при 200 градусах хвилин 10, прибрати нагрів і витримати в духовці до легкого охолодження.

Інгредієнти

1. грудка куряча з кожей- 2 шт (не великої)

2. цибулю ріпчаста-1 середня цибулина

3. грудинка копчена (у мене щековина) - 150 г

4. квасоля відварна-1,5 склянки (250 мл об'єм)

5. крохмаль сухой- 1 чайна ложка

6. чебрець сушений -щепотка

7. чабер-щіпка

8. перець чорний мелений-за смаком

9. сіль

 

Інші рецепти

Компот на цілий рік
Рисові кошики з сиром, з яскравим салатом
салат з морської капусти пікантний
Рисовий гарнір в мультиварці - швидко і смачно
Заливне з риби, Рожеве на білому (дуель, Минуле: Варимо)
Сирник в мультиварці
Тайський каррі
Простий кавовий кекс (тест-драйв)