Компот з Райських яблук

Час приготування: 120 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: Простий

Як приготувати

Яблука зібрати, помити. Укласти в заздалегідь підготовлені банки. Зварити сироп і розлити по банках.

Накрити залізними кришками і поставити стерилізувати.

Потім закатати і укутати банки (перевернувши догори дном)

Сироп:

600гр-цукру на 2 літри води (за кип'ятити)

Стерилізація:

1,5-2-хлітровую банку-по 15-20хв.

3-х літрові банки - 20-25хв.

Інгредієнти

Райські яблука

банки

цукор

вода

залізні кришки

закачування

 

Інші рецепти

Тток (tteok). Рисові брусочки, як основа корейських страв
Салат Ананас
Сливовий пиріг (простіше не куди)
Рисові кульки в човниках з базиліка з горішками і сиром
Гарбузово-яблучно-морквяний сік з м'якоттю
Соус цибульний до м'яса
Нектарини фаршировані Жасмин і компанія з кокосовим молоком, маком, білим шоколадом і корицею
Сирно-морквяна запіканка з апельсиновим соусом