Суп з лисичок з сиром та квасолею

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Картоплю порізати часточками, або кубиками, в залежності від уподобань.

Спасерувати на суміші оливкової та соняшникової олії Морква з луком і Лисички з цибулею КОЖНОГО !!!

З'єднати за 15хв. до готовності картоплі.

Квасолю разом з соком і плавленим сиром додати за 5 хв. до готовності.

Потім, ЗА БАЖАННЯМ (!?), Можна дрібно порізати кріп.

Посолити, що не перчити ....

Готово!

Інгредієнти

Лисички 500г.

Квасоля біла у власному соку 1 баночка

Велика цибулина 1шт.

Морква середнього розміру 2шт.

Картопля 4-5 шт.

Плавлений сир "Хохланд" вершковий 150гр.

Вода 3 літра

Оливкова олія

Соняшникова олія

зелень - кріп (за буженинам)

 

Інші рецепти

Салат з морськими гребінцями
Авокадо з креветками
Салат Казка про ріпку
сервіровка святкового столу з підручних засобів
Смачненький салат для дуже ледачих
Помідори, запечені з яйцем
кокосове печиво
Зрази