На головну

Пиріжки смажені, з сирного тіста з рибою і рисом.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Смажені пиріжки з сирного тіста з начинкою з шинки і сиру.

Як приготувати

1. Приготуємо тісто: змішаємо сир, цукор-сіль, яйце і соду, додамо борошно і замісити м'яке тісто, воно буде злегка липнути до рук, але не забивайте його борошном, інакше пиріжки не отримають пишними. Прибираємо тісто в пакет і в холодильник хвилин на 30.

2. Для начинки змішаємо відварну рибу з рисом і смаженою цибулею, додаємо рубаний кріп, солимо, перчимо до смаку.

3. Тісто розгортаємо, на змащеному рослинним маслом столі, в пласт товщиною 5мм. Вирізаємо кружки тіста, на них кладемо трохи начинки і ліпимо пиріжок.

4. Розігріваємо масло для фритюру, вогонь повинен бути невеликим, т. К. В іншому випадку пиріжок згорить зовні, а всередині залишиться сирим.

5. Обсмажуємо пиріжки невеликими порціями, т. К. Пиріжки збільшуються в об'ємі. Готові пиріжки викладаємо на паперові серветки, щоб пішов зайвий жир.

6. Подаємо як гарячу закуску або основне блюдо з рибним бульйоном.

7. Смачного Вам і Вашим близьким!

Інгредієнти

Для тесту:

Сир 1пачка (180-200гр.)

Сіль підлогу ч. Ложки.

Цукровий пісок 1ст. ложка.

Яйце куряче 1шт.

Борошно 1 склянка (плюс, мінус ст. Ложка залежно від вологості сиру)

Сода підлогу ч. Ложки.

Для начинки:

Риба відварна, розібрана на шматочки півсклянки.

Зварений рис півсклянки.

Цибуля ріпчаста 1-2 головки.

Зелень кропу.

Сіль, перець за смаком.

Масло для фритюру.

 

Інші рецепти

Пиріг Грибник
Єрусалимські бублики
Домашній лимонад
Домашній кетчуп в мультиварці
Маринад для помідорів і огірків в мультиварці
Кубинський рибний тортик
Рис з овочами в конвертиках з виноградного листя і бекону
Салат з капустою і редькою