Персиковий пиріг на сметані

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Пиріг "Лимонник"

Як приготувати

Маргарин збити з 200 г цукру і ванільним цукром.

По одному ввести яйця не припиняючи збивати.

Просіяти борошно з содою, сіллю і розпушувачем.

По черзі ввести 1/3 сметани і 1/3 борошна. Все вимісити. Додати ще по 1/3 частини і т д. Добре все перемішати. Тісто готове.

Форму змастити маслом. Вилити половину тіста і розрівняти.

Шкірку персиків надрізати хрест на хрест. Опустити на 5 - 7 с в дуршлак в киплячу воду, потім обдати холодною водою. Обесшкуріть. Видалити кісточку і нарізати скибочками.

Викласти персики на тісто. Посипати 1 ст л цукру.

Викласти другу половину тіста.

Горіхи крупно нарубати.

Посипати пиріг підготовленими горіхами. Горіхи присипати 1 ст л цукру. Пиріг поставити в розігріту духовку.

Випікати при 180С близько 50 хв (до сухої зуболчісткі).

Готовий пиріг охолодити трохи у формі, потім на решітці.

Смачного!

Інгредієнти

4 персика

100 г волоських горіхів

475 г борошна

1 ч. Л. розпушувача

1/2 ч. Л. соди

1/2 ч. Л. солі

200 г маргарину "Пампушка" кімнатної температури

200 г тростинного цукру від "Містраль" + 2 ст. л. для посипання

3 яйця

300 г сметани

75 мл молока

1 ст. л. ванільного цукру

 

Інші рецепти

Здобні булочки Пальчики оближеш
Відбивні з зеленню
Часникова булочка -Garlic Buns
Рулети закусочні з баклажанів
Медові булочки
Мариновані гудзики (або сироїжки на зиму)
«Нечупара Джо» на пшеничній коржику. Sloppy Joe. М'ясний соус
ВареньеАпельсіновие завитки