Котлетки в картопляної сорочці.

Складність: Простий

Як приготувати

1. Фарш змішати з тертим цибулею, гірчицею, перцем. Додати замочений в молоці скибочку черствого висівкового хліба і вимішати, підливаючи газовану воду потроху до пишноти. Прибрати на холод на 15 хвилин.

2. Картоплю натерти на середній тертці, змішати зі сметаною, паприкою, яйцями і крохмалем. Посолити і хорошенечко вимішати.

3. З охолодженого фаршу зліпити котлети, акуратно й ретельно вмочити-обліпити її картопляним тестом і швидко і акуратно викласти в розігріте масло. Перевертати після того, як картопляна сорочечка схопитися. Обсмажити з іншого боку до рум'яної скоринки і довести в духовці до готовності. Якщо любить м'яку корочку- можна довести під кришкою.

4. Подавати -Ясно справа- ту ж, з пилу, з жару, зі свіжими овочами.

Інгредієнти

1. фарш домашній смешанний- 0,5 кг

2. цибулю- 1 середня цибулина

3. черствий висівковий хліб-скибочку

4. гірчиця сладкая- 1 чайна ложка

5. молоко- 2 ст. ложки

6. газована вода- 2-3 ст. ложки

7. Картопля-2 великі шт

8. яйця-некрупние- 2 шт

9. крохмаль -1 ст. ложка

10. папріка- 1 ст. ложка

11. сметана-1 ст. ложка

12. сіль

13. перець чорний мелений

14. олія для смаження.

 

Інші рецепти

Салат з квасолею і сиром
Пиріг з молодою капустою
Топлене і молоко і ряжанка з мультиварки
Маринований лук
Нитки з кролика з пряним цибулею - пореєм
Сільський засмаженою гусак-гриль
Повітряний тортик на швидку руку (мультиварка)
Млинці з бананової начинкою