На головну

Міні-люля з баранини, запечені в лаваші

Складність: Простий

Як приготувати

Покроковий рецепт

Інгредієнти

Для люля-кебаб:

Баранина (м'якоть) - 250 гр

Імбир - шматочок 3 см

Перець чилі - щіпка

Часник - 3-4 зуб.

Кінза - невеликий пучок

Сіль

Перець чорний мелений

Масло рослинне

Лаваш вірменський - кількість залежить від розміру та кількості люля і самого лаваша, від 2 до 4 штук.

Для томатного соусу:

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1-2 зуб.

Розмарин

Чебрець

Олія оливкова - 2 ст. л.

Томати у власному соку - 200 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Кінза свіжа

 

Інші рецепти

Фаршироване куряче філе в листковому тісті
Бублики-булочки з швидкого тіста з цукровою скоринкою
Маринований буряк з вершковим сиром і кедровими горішками
Чорна квасоля тушкована з селерою і шовковичним дашабом
Гречка з тюфтельками з мультиварки
Котлетки в картопляної сорочці
Пиріг з молодою капустою
Ватрушки з сирною масою