На головну

Люля-кебаб з баранини

Кухня: Азербайджанська

Складність: не визначена

Як приготувати

Пропустити баранину і 50 гр сала через м'ясорубку. Додати у фарш цибулю і другий раз прокрутити через м'ясорубку.

Вимісити м'ясо-цибульну суміш, додаючи приправи. Посолити, поставити на підлогу години в холодильник.

Залишилося сало нарізати кубиками. Руки змочити в холодній воді і сформувати з фаршу ковбаски довжиною 10-15 см.

Нанизати на шампур шматочок сала, потім ковбаску, потім знову сало. Запікати на мангалі, можна і в духовці при температурі 200С

Інгредієнти

1 кг баранини

100 гр курдючного сала

4 цибулини

1 ч. Л. чорного меленого перцю

по 1 ст. л сухого базиліка і м'яти

Для гарніру: свіжа зелень (цибуля, молодий часник, Базилі, пертушкі, листя салату)

 

Інші рецепти

самі просте і смачне з чорного хліба
Торт ,, Кучерявий Пудель ,,
салат з гарбуза
Форель на шпинатній подушці
СОК дачний
Раки варені вкуснейшие 2
про смалець
типу хачапурі