На головну

Салат з тунцем, пекінською капустою і кукурудзою

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Салат з тунцем "Застільний"

Як приготувати

1. Рибу викласти в тарілку і розім'яти виделкою.

2. Цибулю нарізати четвертинками кілець. Якщо цибуля гіркий, то обдати його окропом.

3. Капусту нашаткувати.

4. У склянку викладати рибу, потім капусту, потім лук і зверху кукурудза.

5. Масло змішати з лимонним соком, заправити перцем і полити салат. Прикрасити за буженинам.

Смачного!

Інгредієнти

1 баночка консервованого тунця (або будь-яка інша консерва в олії)

150г консервованої кукурудзи

100г пекінської капусти

1 червона цибулина

1 ст. ложка лимонного соку

1 ст. ложка оливкової олії + олія консерви

чорний перець за смаком

зелень для прикраси

 

Інші рецепти

Кіш з лососем, черрі та моцарелою (масимально полегшений варіант)
Рафаелло
Курячі мішечки з помідорами і моцарелою
Смажені Баклажани з кунжутного насіння і соєвий соус
Солодкі великодні яєчка
Яловичина в соєво-медовому маринаді
Сирне печиво Містралюшкі (декретні рецептікі№16)
Шматок М'яса в Імбирно - Медовому маринад з Розмарином