На головну

 Салат з брокколі, кукурудзою і крабовими паличками.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Весняний салатик з брокколі з креветками за 5 хвилин!

Як приготувати

1. Брокколі розібрати на суцвіття, залити крутим окропом на 1 хвилину, злити і обдати холодина водою. Ретельно обсушити.

2. Крабові палички, не розморожуючи, нарізати шматочками, посипати цибулею, подрібнену часником і імбиром, нарізаним перцем і полити соєвий м соусом-1 ложка- і маслом. Залишити на 20-25 хвилин маринуватися.

3. Нарізати огірки середніми скибочками, обсушити кукурудзу, нашаткувати пекінка. Змішати овочі з маринованими паличками, додати брокколі, перемішати.

4. Змішати другу ложку соєвого соусу з гірчицею, оцтом і сиропом, ретельно розмішати і заправити салат. Подавати відразу.

Інгредієнти

1. Брокколі- 300 г без качана

2. Кукуруза- підлогу банки в 425 мл

3. Палички крабовие- упаковка 240 г

4. Огірок -1 середній

5. Капуста пекінская- підлогу качанчики

6. Перець сладкій- 1 середній

7. Цибуля зелена-3-4 пера

8. Часник-1 великий зубок

9. Імбірь- шматочок з арахіс

10. Горчіца- 1 чайна ложка

11. Соєвий соус-2 ст. ложки

12. Оцет рісовий- 1 чайна ложка

13. Сироп шипшини-1 чайна ложка

14. Масло растітельное- 1 ст. ложка

 

Інші рецепти

Сирно-банановий десерт з печивом, горіхами та шоколадом
М'ясний террин з запечених помідорами чері та розмарином
Шинка куряча
Фруктовий салат з карамелізований горіхами
Квасолевий суп із запеченими томатами черрі і чебрецем
Житній хліб на заквасці з сухофруктами і горішками. Улюблений хліб моєї мами
Стир-фрай з індички і молодої капусти
Семушка