На головну

Курячі крила глазуровані під соусом ДИКАЯ БРУСНИЦЯ D "ARBO.

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Курячі крила вимити й обсушити серветками, щоб соус не стікав.

Змішати соуси і мед, додати кайенский перець, вийде трохи в'язка суміш.

Нанести на крила. Соус прекрасно обволікає крила і не стікає.

Я дала постояти крилам приблизно годину. Потім насадила на шампура. Включила духовку в режим "гриль" і поставила крила на 45 хвилин, два рази перевертала.

Сезон шашликів у нас ще не настав, зима триває, а приготувати на грилі так хочеться!

Готові крила зняти з шампурів і викласти на тарілку, подавати з соусом Дика брусниця D "ARBO.

Смачного!

Інгредієнти

Крила курячі 10 штук, приблизно кг.

Соус вустершерскій, 4 столових ложки.

Соус устричний, 3 ст. ложки.

Мед 0,5 чайної ложки.

Перець кайенский за смаком.

Соус Дика брусниця D "ARBO.

 

Інші рецепти

Рис з куркою
Ватрушки з варенням апельсиновим "п'ятихвилинкою"
Полента з цукіні
Перший шашлик цієї весни
Маффіни з лимонною ноткою і шоколадними краплями
Фруктовий салат з кедровими горішками і йогуртом
Сочевиця з овочами Стомлені сонцем (духовкою)
Гарбузові цукерки Похудін (декретні рецептікі №12)