Пікантний морквяний салат з бринзою та фруктової заправкою

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Пікантна карамлізірованная медово-лимонна моркву (вітамінний гарнір)

Як приготувати

Ізюм залити лікером або соком і дати трохи розмокнути.

Горіхи подрібнити і обсмажити на сухій сковороді до легкого рум'янцю.

Моркву почистити і нарізати кружечками. Нарізану моркву перекласти в сковороду, залити соком, додати до морквині замочений ізюм разом з лікером, довести до кипіння і тушкувати на середньому вогні близько 5 хвилин, морква повинна стати м'якше, але залишатися хрусткою.

Протушенние морква відкинути на друшляк, перекласти в салатник і дати злегка охолонути.

Тим часом підготувати заправку. Збити віночком до стану емульсії оливкова олія, бальзамічний оцет, журавлинне варення, гірчицю і мелений перець. Сіль для цього салату не потрібна, так як в нього додається солона бринза.

Бринзу розкришити і додати до моркви, посипати салат підсмаженими горішками, заправити салат заправкою, викласти в салатник застелений листям зеленого салату і подати до столу.

Смачного!

Інгредієнти

300 г моркви

жменю родзинок

2 ст. л. апельсинового лікеру (можна ром, а можна і просто сік)

150 мл будь-якого фруктового соку (у мене мультивітамін)

жменю будь-яких горіхів (я взяла мигдаль)

125 г бринзи

Для фруктової заправки:

3 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. білого бальзамічного оцту

1 ст. л. журавлинного варення

? чайної ложки гірчиці

мелений перець за смаком

пару салатного листя для сервірування

 

Інші рецепти

М'ясо по-грецьки "?????"
Рисовий сніданок з грушею під кокосовим суфле
Борщ зі свининою в мультиварці за 30 хвилин
Паста з оливками та чері
дві овочевих салатику, просто і смачно
Пілаф
Троянди з сирного тіста
Десерт із желе «Цитрусові дольки»