Суп харчо

Кухня: Грузинська

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: Середній

Як приготувати

Отже, приступимо!

М'ясо вимити, залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну і варити до готовності. Вийняти з бульйону, відокремити від кісток, нарізати невеликими шматками і опустити назад в бульйон.

У киплячий бульйон всипати рис, дрібно нарізану цибулю, моркву та помідори. Приправляємо солю, перцем і нашими спеціями. Додамо ложку гранатового соку.

За 10 хвилин до кінця варіння додаємо свіжу зелень, подрібнений часник і лавровий лист. Даємо хвилин 10 настоятися під кришкою і подаємо до столу.

Інгредієнти

Продукти:

помідор середнього розміру - 4 шт. середніх (у мене були черрі, 330грамм)

по 1 пучку кінзи і петрушки

1 велика цибулина

2 моркви

1 кг яловичої грудинки

сіль

лавровий лист

1чайная ложечка гранатового соусу (концентрованого)

часнику -1 головка

по 1 ч. л. меленого коріандру і червоного гострого перцю

2/3 склянки рису "Містраль" Кубань

 

Інші рецепти

Торт для чоловіка
Рисовий суп з кабачками
МАНТИ домашні (як готуємо їх ми)
Яловича печінка з розмариновим маслом і желе з брусничного соусу
Рулет закусочний з курки та індички
Смажений адигейський сир з гранатовим чатні
Ванільно-макові млинці
Варення апельсинове «п'ятихвилинка»