На головну

Токаш або коржик по-казахському. Хлібний ФМ.

Складність: Простий

Як приготувати

1. Просіяти борошно в миску, додати сіль, всипати дріжджі, перемішати.

2. Потихеньку вливаючи воду, замісити м'яке тісто. Гарненько вимісити його і пром'яти, трохи змастивши руки маслом і не додаючи борошна- щоб тісто залишалося м'яким і ніжним. Накрити мискою і дати підійти в два рази.

3. Обробити підійшло тісто на 2 або 3 шматки, злегка обваляти в борошні і розкачати в корж ... Я розім'яла тісто руками, зробивши краєчки товстіший, а середину прим'яла тонший. Серединку наколоть- я використовувала тендерайзери для м'яса-по прінціпу- два удари -куча дірок!

4. Випікати Токаш в духовці при 180 градусах. Перші хвилин 5 пекла, окропивши духовку водою. Потім зменшила градуси до 180 і допекла до рум'яної скоринки. Вийняла і дала відпочити під серветкою.

Інгредієнти

1. Борошно пшенічная- 2 стакана- по 200 мл

2. Дріжджі сухіе- 4 г

3. Соль-пів чайної ложки

4. Вода - 170 мл

5. Масло для змащення рук

 

Інші рецепти

Гарбузовий оладки
Горбуша фарширована «Шерше ля фам»
Червона свинина - Хуншао
Бісквітний тепловоз
Смажений сир з брусничним соусом Darbo
Оладки з копченим м'ясом і зеленою цибулею
Малазійські мереживні млинці Роті Джала
Шуліки медові з маком