Сирники "Як у мами"

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

1. Змішати всі продукти до однорідної маси. Залишити на годину.

2. На присипану борошном робочу поверхню, викласти ложкою сирники.

3. Прокатати їх по борошну і сформувати вироби

4. Обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки на олії з двох сторін.

5. Подавати з медом або варенням.

Інгредієнти

250 г сиру

3 ст ложки манки з гіркою

1 яйце

2-3 ст. л. цукру (за смаком)

1 пакетик ванільного цукру або 1/2 ч. Л. ванілін

дрібка солі

 

Інші рецепти

Пряна свинина з хурмою
Яскравий салат з хурмою та яблуками
Булочки з творогм і родзинками
Найніжніший гуляш з яловичини
Новорічний десерт з фігурною карамеллю
Пряники на кефірі
Мускатний пиріг
Тортик Тетянин день для всіх Танюш сайту