Курячий салат з кукурудзою і білокачанної капустою

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Салат з пекінською капустою і сухариками

Як приготувати

Почнемо з заправки:

Цибуля ріпчаста натерти на тертці або м'ясорубці з дрібними гратами, що б була кашка.

Яєчні жовтки збити і частинами додавати масло, виходить рідкуватий емульсія. У самому кінці збивання додати цибулю і яблучний оцет. Добре ще раз збити.

Тепер нарізка:

Капусту нашаткувати тонкою соломкою, присипати не більшим кількістю солі і пом'яти руками, що б вона дала не багато соку.

Додати кукурудзу (рідина з банки нам не потрібна, злити).

Куряче філе нарізати соломкою.

Додаємо перцем.

Заправляємо салат і даємо настоятися 3-4 години, перед подачею досолюємо і посипаємо зеленню.

Смачного!

Інгредієнти

Куряче філе відварне (або м'ясо з стегенець) 250 гр

Кукурудза 340 гр

Капуста білокачанна 150-200 гр

Сіль, перець, зелень за смаком

Заправка "Цибулевий майонез":

Жовтки яєчні 4 шт.

Олія рослинна 100 мл

Цибуля ріпчаста 1 ср шт.

Яблучний оцет 1 ч. Л

 

Інші рецепти

Juleribbe - різдвяні ребра
Торт Маріка
Печиво сирне з помадкою з хурми
Паста з шинкою і зеленим горошком
Кальзоне
Салат з курячою печінкою фламбе, фенхелем і виноградом La Dolce Vita
Пшеничний хліб на заквасці
Печінка індички тушкована з яблуками