Салат "Далекосхідний"

Складність: Простий

Варіанти: Салат «Наш улюблений цезар». Відповідний спасибі всім друзям !!!!!!!

Як приготувати

Ну там це ... філе риби режим невеликим кубиком, м'ясо краба

рвемо руками на волокна, кальмар режим дрібною соломкою. Болгарський перець запікаємо в духовці до м'якості, режим кубиком.

Черрі і квасоля так само подрібнюємо. Вичавлюємо в овочі трохи лимонного соку, додаємо цедру і натертий імбир + каррі.

Лист салату рвемо подрібніше, додаємо рибу, кальмар, краб,

овочеву суміш, соус тар-тар змішаний з гірчичним соусом 50/50 і

часникові сухарики. Все добре перемішуємо руками, викладаємо через форму на тарілку, зверху натираємо сир.

Прикрашаємо, як душі завгодно.

Інгредієнти

Нерка пряного посолу

М'ясо камчатського краба

Кальмар відварений

Квасоля стручкова, болгарський перець, черрі, імбир.

Лимонний сік, цедра лимона.

Листок салату

Соус тар-тар, гірчичний соус, сир, каррі коричневе.

Часникові сухарики (грінки) з хліба для тостів.

 

Інші рецепти

Марципанові скони
Бриоши з ванільним кремом і малиною
Апельсиновий вершковий десерт з шоколадними хрустяшкамі і гренадіновим желе Рубіни Імладріса
Сирні оладки
Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром
Томатні Феттучіне- Fettuccine
Равані (Грецький десерт)
Булочки з часником