Люля - кебаб на укропной паличці (Кулінарний алфавіт)

Кухня: Турецька

Кількість порцій: 10

Складність: Простий

Як приготувати

Куряче філе подрібнити разом з цибулею в кухонному комбайні (але не до стану фаршу).

Перець, очистити від насіння, дрібно порізати.

Зелень і базилік подрібнити.

Перець, порізану зелень, Сумак додати до м'яса, посолити, поперчити, добре - добре вимішати. Поставити в холодильник на 2:00.

Зробити довгасті котлетки, нанизуючи на паличку кропу.

Укласти на деко, застелене пергаментом.

Запікати в духовці при 180 гр. близько 30 хвилин.

Подати з маринованою цибулею: порізати червоний цибулю півкільцями, додати сік лимона + дрібно порізаний кріп і сіль. Перемішати і дати постояти хвилин 15.

Інгредієнти

куряче філе - 0,5 кг

перець червоний солодкий (середній) - 2 шт

зелень (петрушка + кріп) - 1 пучок

базилік - кілька листочків

цибуля ріпчаста - 1 шт

Сумак - 1 ч. ложка

сіль, перець - за смаком

палички кропу - 10 шт

 

Інші рецепти

Салат «Наш улюблений цезар». Відповідний спасибі всім друзям
Курячі рулетики з лисичками та моцарелою
Гарбуз з пряною хлібної крихтою
Торт Медовий (мій варіант медовика)
Листковий м'ясної хліб
Рисово-м'ясні зрази з сочевичним гарніром
Курячі сердечка з сочевицею
Борщ з квасолею і грибами