На головну

Теплий салат "Огірки з м'ясом по- корейськи".

Кухня: Корейська

Кількість порцій: 2

Складність: Середній

Як приготувати

Огірки нарізати брусочками, скропити оцтом, посолити.

 М'ясо нарізати тонко.

 Цибулю порізати півкільцями.

 Перець-шматочками.

 М'ясо з цибулею посмажити в киплячим маслі.

 Наприкінці смаження додати перець, отпассіровать, прибрати з вогню.

 Огірки злегка віджати, додати до загальної маси, полити соєвим соусом, посоліть- посахаріть і поперчити за смаком, додати часник, зелень.

 Ще раз розмішати.

 При подачі посипати кунжутом.

 Смачного!!!

Інгредієнти

огірки - 120 гр. (2 невеликих огірка)

 м'ясо- яловичина - 200 гр. (краще шийка)

 червоний перець - 1 шт.

 цибуля ріпчаста великий - 1 шт.

 рисовий оцет - 1 ст. л.

 соєвий соус - 1 ст. л.

 кунжут - 1 ч. л.

 зелень (у мене кінза)

 часник - 2 зубчики

 перець чорний або чилі за смаком

 сіль, цукор за смаком

 олія для смаження

 

Інші рецепти

Башточки з печива, вершкового крему і маракуйевого соусу Pour tous mes amis
Пікантна сирна запіканка з кабачками. ФМ-естафета
Яловичина з грибами, тушкована в сметані
Чилі з гарбузом
Конфітюр з помідорів
Шоколано-яблучний торт з повітряним вершковим кремом
Рецепти з млинців з гарбузом
Копчене М'ясо в Нектарі гуави! !