Сирники з маково-сметанним соусом.

Кухня: Білоруська

Кількість порцій: 4

Складність: Середній

Як приготувати

З'єднати всі інгредієнти сирників, вимісити масу до однорідності. Скачайте кульки діаметром 1,5-2 см, обваляти їх у борошні, викласти на блюдо і поставити в морозилку на 3 ч.

 Мак залити окропом, залишити під кришкою на 15 хв., Щоб розпарився. Вершкове масло розтопити на водяній бані, невелика його кількість нанести на стінки посуду, в якій масло втопилося. Додати сметану, мак і цукор, вимішати до однорідності, поставити на слабкий вогонь. Прогріти, але не кип'ятити.

 Обсмажувати заморожені сирники у фритюрі до утворення рум'яної скоринки. Викласти сирники в горщик і залити сметанно-маковим соусом. Поставити в розігріту до 180 ° С духовку, довести до кипіння і подавати гарячими.

Інгредієнти

Для сирників:

400 г сиру жирністю 11%

 100 г білого распаренного родзинок

 50 г цукру

 50 г борошна

 1 яйце

 борошно, рослинна олія для фритюру

 Для соусу:

 50 г маку

 600 г сметани

 50 г вершкового масла

 100 г цукру

 

Інші рецепти

Куполетта Гранатовий звід
Хе з кабачків. ФМ-естафета
Яловичина з цибулею, тушкована в пиві
Норвезька рибний суп
Борщ зелений (майже) і щербет (як бонус) ФМ
АДЖИКА - ??? (швидше - менгрельская)
Яловичина з імбиром і апельсином (Дуель)
Суші Сльози Дракули