На головну

Салат "Ніззарда", італійський варіант французького салату "Ніцца"

Кухня: Французька

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Salade nicoise (Салат Ніцца)

Як приготувати

Картоплю відварити, очистити, нарізати великими кубиками.

Квасолю відварити 15 хв., Відцідити, нарізати довгою 1 - 2 см.

Яйця відварити, нарізати довільно.

З тунця злити масло.

Анчёуси дрібно посікти ножем.

Огірки і редис нарізати кружечками.

Помідори нарізати навпіл.

Горошок промити холодною проточною водою.

Можна змішати всі інгредієнти разом, посолити, поперчити і заправити оливковою олією.

Можна викласти красиво на блюдо всі інгредієнти, не перемішуючи. Посолити, поперчити і сбизнуть маслом - буде більш презентабельно.

Перед вживанням потримати 2 - 3:00 в холодильнику і перед подачею додати трохи оливкової олії.

У кожному разі салат надзвичайно смачний і апетитний!

Приємного всім апетиту від Нонни Піни!

Інгредієнти

Картопля варений - 400 гр.

Тунець - 120 гр.

Квасоля (спаржева) - 200 гр.

Оливи черниё - 10 шт.

Анчеуси - 4 філе.

Горошок консервований - 80 гр.

Кукурудза консервована (за буженинам) - 80 гр.

Помідори свіжі (черрі, даттеріні) - 10 шт.

Листя салату.

Огірки консервовані - 2 шт.

Яйця варені - 2 шт.

Редис свіжий - 5 шт.

Масло оливкове.

Сіль, перець, базилік.

 

Інші рецепти

Салат Палермо
рулет з кабачків з грибами
ФМ Суп із сокири: Борщ з бадиллям, баклажаном Червоний -прекрасности
Десерт Зимова вишня
Сирники з маково-сметанним соусом
ПОВІТРЯНИЙ снікерси мій варіант
Піроженоє «Картопля з горіхами»
Brownies with mint filing (+ бонус, рецепт м'ятного сиропу)