Салат із сьомги

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

1. Відварюємо яйця, натираємо сир

2. Подгатавліваем яйця, сьомгу і огірки для оформлення: огірок і рибу нарізаємо тонкими смужками, яйця розрізаємо навпіл, виймаємо жовток, з білка вирізаємо фігурні кошики, які наповнюємо кукурудзою.

4. Яйця, огірки і рибу, що залишилися для самого салату дрібно нарізаємо, змішуємо з кукурудзою і сиром, заправляємо майонезом.

5. Викладаємо салат в глибоку круглу салатницю, у напрямку від центру до країв викладаємо смужки огірка. У центр поміщаємо трояндочку з червоної риби, по краях - кошики з яєць з кукурудзою. Салат готовий!

Інгредієнти

Філе червоної риби - 200 гр

Яйця курячі - 3 шт

Огірки свіжі - 2-3 шт

Сир твердий 150 гр

Баночка консервованої кукурудзи

Майонез - бл. 200 гр.

 

Інші рецепти

Чарівниця
Манго-абрикосовий конфітюр для випічки
Булочки цільнозернові з насінням
Іспанська картопляний салат, найпростіший з секретами
ТОРТ Красень
Грушева сгущенка
Верріни з лососем в щавлевої соусі
Тефтелі в кошиках