На головну

Картопляні крокети з м'ясом.

Складність: не визначена

Як приготувати

5-6 картоплин натерти на дрібну тертку (як для дерунів), віджати, додати яйце, сіль, перемешать.200г свинного фаршу перемішати з підсмаженою цибулею, посолити, поперчити. З картопляної маси сформувати невеликі коржі, нафарширувати їх фаршем, обкачайте у борошні і обсмажити на свинячому жирі (можна на раст. Олії). Скласти в сотейник, ддбавіть трохи води, лавр. листик, спеції і протушкувати. При подачі полити сметаною.

Інгредієнти

Див. Рецепт

 

Інші рецепти

СТЕГНО баранчика
Рулетики з індички з яблучним пюре
Гречані їжачки
Рибний холодець
запечені печериці з рисом і помідорами
Дімляма
В'єтнамський салат
Куряча грудка в імбирі