салат

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: Простий

Як приготувати

1. Порізати пекінську капусту

2. Довгими скибочками нарізати ковбасу копчену, варену, огірки

3. Нарізати сир (все одно як, тому що він все одно розповзеться по всьому салату)

4. Додати сухарики

5. Додати майонез

6. Все перемішати

Сухарики краще додавати прямо перед подачею на стіл, тому що коли вони просякнуті майонезом і не хрустять, вже не так смачно)))))))

Інгредієнти

Пекінська капуста 1шт

Копчена ковбаса 200 гр

Варена ковбаса 200-300 гр

Огірок 2-3шт

Сир "Паризька корівка" (підійде будь солоний сир) 500 гр

Білі сухарики зі смаком сиру (2-4 упаковки)

 

Інші рецепти

Райдужна форель на грилі "Прованс"
Торт Шоколад і Сливки
Улюблені баклажани
торт Пташине молоко
Чорнично-кокосове різотто
Заварні колечка з сирним кремом
Кабачки бистромарінованние
Цитрусова дорада, запечена в рукаві на Баклажановие-папріковой подушці