На головну

Салат "А-ля фіалки"

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Салат "Свіжість", спогади про дитинство

Як приготувати

Салат і зелень вимити. обсушити, порізати некрупно.

Моркву і огірок порізати соломкою.

Помідор порізати на невеликі часточки.

Для заправки: Перемішати сіль і цукор з оцтом, додати часник, пропущений через прес, влити оливкове масло.

Всі заздалегідь підготовлені інгредієнти салату перемішати, додати кукурудзу і викласти в глибоку тарілку.

Полити заправкою.

Буряк натерти на дрібній тертці, вичавити сік.

редис дуже тонко порізати. покласти в сік буряка.

Зробити квіти фіалок.

Інгредієнти

кукурудза консервована - 200 г

листя салату різні - 1 пучок

сік лимонний - 2 ст. л.

огірки - 1 шт.

змішана зелень - 1 пучок

морква - 1 шт.

помідор - 1 шт.

сіль за смаком

олія оливкова - 6 ст. л.

винний оцет - 2 ст. л.

часник - 1 зубчик

зелена цибуля - 1 пучок

редис - 2 шт.

щавель (для прикраси)

сік буряка

 

Інші рецепти

Цибулевий хліб
Закоханий Персик
Салат французький з беконом і горзонзолой
Кулінарна композиція з халви Туреччина - 5 видів халви: чотири горіхові і одна халва з насіннячок
Лечо з огірочками
Патисони фаршировані креветками і кедровими горішками
Тістечко Найніжніше
Мишка