На головну

суп харчо

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Назва редакції: Рецепт приготування супу харчо

Як приготувати

зварити баранину. дрібно порізати ріпчасту цибулю, обсмажити його на оливковій олії. додати томатну пасту, нарізаними часточками помідори. все згасити і викласти в киплячий бульйон, куди додати також рис, кілька горошин перцю, лавровий лист, хмелі-сунелі і роздавлений часник. коли рис звариться, покласти в суп нарізані цибулю порей, петрушку ісразу зняти з вогню. подавати зі сметаною.

Інгредієнти

1 кг баранячої грудинки

4 цибулини

2 ст. л. оливкової олії

3 ст. л. томатної пасти

3 помідори

1 цибуля-порей

1 склянка рису

2 ч. Л. соусу ткемалі

4 лаврові листки

перець горошком

1,2. ч. л. хмелі-сунелі

5 зубчиків часнику

петрушка

 

Інші рецепти

М'ясні ватрушки
Борщ по Харківській
Смачний паштет з курячої печінки
Печеня з телятини з вишнями
біляші з грибами
ГРИБИ У томатного пюре
ЯЙЦЯ, фаршировані (оселедцем 1)
Міні-пірожочкі