На головну

Тістечко "Картопля" (підготовка до свята №3)

Складність: Простий

Як приготувати

Для початку я спекла звичайний бісквіт, який робиться дуже просто.

Я збила цукор з вершковим маслом, додала яйця, і все перемішала.

Потім поступово додаючи борошно все збила до однорідної маси.

Вилила тісто на змащене маслом деко, і випікала бісквіт до готовності, в заздалегідь розігрітій духовці.

Дала бісквіту охолонути, а потім розрізала його на невеликі шматочки.

Залишила сохнути на 3 дні.

Потім перемолола бісквіт в крихту і змішала з перемеленими волоськими горіхами.

Розм'якшене вершкове масло я збила зі згущеним молоком і ванільним цукром.

Додала до подрібненої сухої масі і все ретельно перемішала.

Прибрала тісто в холодильник, приблизно на 30 хвилин.

Днями я робила таке ж тістечко, але без горіха і з какао.

Я сформувала з готового тістечка невеликі коржики для начинки.

Охолоджене тісто я відщипувала, і робила невеликі коржики.

У центр поміщала маленьку лепешечку і зверху знову горіхову коржик.

Формувала сердечка і складала на зручну плоску поверхню.

Прибрала в холодильник до жорсткості тістечка.

Інгредієнти

Для бісквіта:

борошно - 250гр;

масло вершкове - 200гр;

цукор - 200гр;

яйця - 2шт.

Бісквітна крихта;

вершкове масло - 200гр;

згущене молоко - 300гр;

волоський горіх - 50гр;

ванільний цукор - 1пакетик.

 

Інші рецепти

Содова пита з бринзою (Содена Пітка с'с сирене)
Полуниця - Лайм (Erdbeer - Limes)
Печено вепрево коліно з брамборовим салатом !!!! (Наближаючись і адаптовано!)
ТОРТ ОРЄХОВО-сирні
Грушево-горіхове тістечко + бонус суничне тістечко
Сирне печиво
Десерт Ітон МЕС або фруктове хуліганство в склянці
Шашлик з м'яса молодого бичка