На головну

Солянка з маринованих овочів

Складність: Простий

Як приготувати

Для початку я обжарила цибулю, потім додала м'якоть від помідора і все смажила до густоти.

Потім я додала дрібно нарізані гриби, постійно все помішувала.

У каструлі на сусідній камфорка розморозила бульйон і дала йому закипіти.

Додала в бульйон спочатку нарізані овочі, потім нарізаний окіст з сосискою, ну і в кінці обсмажені гриби.

Всі гарненько перемішала і гасила хвилин 15-20.

Чи не ризикувала є першою і пригостила чоловіка :) після нормального виразу обличчя, він потинулся з ложкою за другою порцією. Я зрозуміла що їсти можна :) На даний момент скидання цього рецепта, пишу з повною впевненість про спустошення каструлі ... :)))

Інгредієнти

окіст (сирокопчений) - 150гр;

сосиска - 2шт;

цибуля - 1 (маленький);

мариновані гриби, перець болгарський, огірки, часник, морква, селера - за смаком .;

курячий бульйон - за смаком;

помідор - 1шт;

олію соняшникову - для пасерування цибулі;

 

Інші рецепти

Шашлик в духовці
Здобна булочка Гусеничка (підготовка до свята №8)
Полуничне тірамісу / Полунична шарлотка
Еклери для Венери, з шоколадно-Пудингову кремом
Перерец начинений баклажанами і грибами
Кокосове морозиво
Лимонно-фінікові маффіни
Капоната Сицилійська