На головну

Люля-кебаб ... два рази на п'ятий столик. Для «Back in USSR»

Складність: Простий

Як приготувати

1. Відокремити м'якоть, очистити, промити і обсушити.

2. Змолоти на м'ясорубці разом з цибулею двічі.

3. Додати сіль, перці, лимонний сік. Вимішати фарш, підливаючи по трохи крижану воду.

4. Вибити фарш, кидаючи його в миску з висоти зростання.

5. Витримати на холоді годину-півтори.

6. Мокрими руками сформувати великі котлети у вигляді сардельок, з розрахунку 2 на порцію.

7. Обсмажити в киплячому маслі і довести до готовності в духовці.

8. Подавати з маринованою цибулею кільцями, свіжими овочами та коржем з дріжджового тіста.

Інгредієнти

1. бараніна- кілограм м'якоті

2. цибулю ріпчаста-0.5 кг

3. сіль

4. перець чорний

5. перець червоний пекучий

6. лимонний сік-1 ст. ложка.

 

Інші рецепти

Філе індички з апельсинами
«Tessin» - хліб з Тічино
Шашлик з яловичини
Вологий лимонний пиріг
Фугасс з грудинкою і волоськими горіхами
Киш- з овочами, грудинкою і копченою куркою
Втомлене М'ясо зі Спеціями! !
Б А До Л А Ж А Н И