![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() «Оселедчик в білому комірці» до мундира і зубрівки. (відлуння 60-х років).Час приготування: 20 хв. Кількість порцій: 2 Складність: Простий Як приготуватиНічого нового в цьому рецепті немає. Тільки подача. Оселедець очищаємо від шкіри, виймаємо нутрощі, Ріжемо крупно. Чи не знімаємо з кістки. Чи не виймаємо кісточки. З головки виймаємо зябра. Хвіст не викидаємо. Беремо стару селёдочніцу. У мене з 60-х років. Розкладаємо нарізку, хвіст і голову, в яку встромляємо цибулю. Цибуля ріпчаста розкладаємо коміром навколо оселедця. Прикрашаємо зеленою цибулею. Виливаємо на все це нашу залівочку. Картоплю варимо в мундирі. Залишаємо її з «Сирці" (не доварені). Мундир з картоплі не знімаємо Заливаємо її сметаною і в духовку. Щоб сметана застигла на мундирі плівкою. Ставимо на стіл це російське диво 60-х. Розливаємо Зубровочку і маємо собі ностальгію. ІнгредієнтиБеремо: жирну малосольну оселедець. Головку ріпчастої цибулі. Зелена цибуля. Для заливки: 1 ст. ложку нерафінованої олії, У 50гр. води розводимо 1 ч. ложка оцту, 1 ч. ложку цукрового піску. Картопля в мундирі - 6 шт. 4 ст. ложки сметани сухий кріп - 1 ч. ложка огірки свіжі.
Інші рецепти Приправа Італійські трави |
![]() ![]() ![]() ![]() |