«Оселедчик в білому комірці» до мундира і зубрівки. (відлуння 60-х років).

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Нічого нового в цьому рецепті немає. Тільки подача.

Оселедець очищаємо від шкіри, виймаємо нутрощі,

Ріжемо крупно. Чи не знімаємо з кістки. Чи не виймаємо кісточки.

З головки виймаємо зябра. Хвіст не викидаємо.

Беремо стару селёдочніцу. У мене з 60-х років.

Розкладаємо нарізку, хвіст і голову, в яку

встромляємо цибулю.

Цибуля ріпчаста розкладаємо коміром навколо оселедця.

Прикрашаємо зеленою цибулею.

Виливаємо на все це нашу залівочку.

Картоплю варимо в мундирі.

Залишаємо її з «Сирці" (не доварені).

Мундир з картоплі не знімаємо

Заливаємо її сметаною і в духовку.

Щоб сметана застигла на мундирі плівкою.

Ставимо на стіл це російське диво 60-х.

Розливаємо Зубровочку і маємо собі ностальгію.

Інгредієнти

Беремо: жирну малосольну оселедець.

Головку ріпчастої цибулі.

Зелена цибуля.

Для заливки: 1 ст. ложку нерафінованої олії,

У 50гр. води розводимо 1 ч. ложка оцту, 1 ч. ложку цукрового піску.

Картопля в мундирі - 6 шт.

4 ст. ложки сметани

сухий кріп - 1 ч. ложка

огірки свіжі.

 

Інші рецепти

Приправа Італійські трави
Паска великодній на жовтках
Розсольник
Запіканка а ля жюльен з куркою і пореєм
рецепт простих картопляних дерунів
Сендвіч з яєчним салатом
Сирний хлібних грибному соку
торт Шоколад на окропі