Ягідний компот з м'ятою "Згадаймо літо!"

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Компот з ревеню із зеленим чаєм (рада)

Як приготувати

Ягоди помити, обсушити.

Додати перебрану малину.

У киплячу воду додаємо ягоди, даємо прокипіти 5-10хвилин, розминаємо ягоди товкачиком, додаємо цукор за смаком. Знову даємо закипіти і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися, охолонути до теплого.

У графин кладемо м'яту, заливаємо теплим, процідженим компотом, даємо настоятися-охолонути. Можна подавати.

Якщо плануєте використовувати компот як основу для алкогольного коктейлю трохи підігрійте перед подачею і влийте коньяк в бажаному кількості.

Приємного настрою Вам, скоро весна!

Інгредієнти

Ягоди ірги і чорної смородини по одній гуртку кожного виду (гуртка 350мл.)

Малина 2горсті.

Вода 3литра.

М'ята свіжа 2-3 гілочки.

Цукровий пісок за смаком.

Коньяк.

Лід.

 

Інші рецепти

Шаурма A & amp; A
Солянка рибна по-домашньому
Картопляні коржі з волоськими горіхами і розмарином
Млинці до масниці
Рагу з індички з гормонами щастя
Ванільні кекси з кремом (пісні)
Оселедцева салат на тостах, до ранкового чаю
Pane al latte Fisarmonica