На головну

Безейние кошички з кремом з ряжанки "MERCI"

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Тістечко "Корона"

Як приготувати

У чистій і сохою посуді збити білки з сіллю в пишну піну,

поступово, малими порціями додати цукор, збити білки до глянсовою, міцною маси.

Духовку нагріти до 80 градусів.

Деко застелити пергаментом.

Викладати на на деко по 1 ст л безе і як би розмазати кола 5-6 см діаметрі.

Решта безе покласти в кулінарний кульок зі зірчастої насадкою і по периметру кружечків відсадити маленькі шишечки.

Підсушити в прочиненому (на сірникову коробку) духовці 1,5-2 години. У мене за 1,5 години вже було готова, я вимкнула, дала повністю охолонути, закрила дверцята і залишила в духовці на всю ніч.

Для крему перемішати згущенку з сирним сиром. Вершки збити в міцну масу і акуратно ввести в сирний крем. Прибрати готовий крем в холод.

Перед подачею на стіл викласти крем в в кулінарний кульок зі зірчастої насадкою і наповнити кошички кремом. Можна прикрасити розтопленим шоколадом.

Інгредієнти

Безе

Яєчні білки охолоджені 3 шт

Цукор 130 гр

сіль щіпка

Крем

вершковий або сирний сир 200г (у мене з ряжанки за рецептом http://smach.pp.ua/recipe/view/101794)

згущене молоко 4 ст л

вершки 33% 200мл

 

Інші рецепти

Суп легкий овочевий
Шілаплаві з грибами
Курячі грудкіСоблазні любімогоі напій з любовного зілля
Печінковий суп-гуляш
дівчина-Масляна
Млинці з яблуками у вині
Торт Білосніжка і сім гномів
Сьомга на грилі з соусом з брусниці