Салат з квашеної капусти з буряком: -)

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: Простий

Як приготувати

Капусту віджати. Буряк нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Кріп подрібнити. Бекон нарізати невеликими шматочками.

Бекон обсмажити на сухій сковороді, додати цибулю і готувати на сильному вогні 3 - 4 хвилини

Змішати капусту з буряком. Додати цибулю з беконом, перемішати. Посипати кропом, цибулею.

Смачного!!! НЕ вболівайте.

Інгредієнти

400 гр квашеної капусти

1 варений буряк

1 цибулина

1 пучок кропу (можна трохи зеленої цибулі)

200 гр бекону

 

Інші рецепти

Коржики сирно-картопляні з кмином і прованськими травами
Тістечко безе з какао і кавовим кремом
Морський окунь в горіховій паніровці з Песто з петрушки
Дріжджового РУЛЕТИКИ з варенням
Ніжним і смачним капустяний пиріг
Гречані млинці з лососевими трояндочками
Різотто з чорнилом каракатиці і кремом з гороху
Пісний суп із зеленим горошком