На головну

Тарталетки з грибами і двома видами сиру.

Час приготування: 60 хв.

Складність: Середній

Як приготувати

Тісто розрізаємо на частини (у мене формочки невеликі, виходить 24шт), розгортаємо за розміром тарталетки,

Укладаємо тісто у формочки. Включаємо духовку на 200-220 ° C.

Гриби миємо, досить дрібно ріжемо.

Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо з часником, пропущеним через прес.

На сковороді розігріваємо олію, розтоплюємо в ньому 1 ст. л. вершкового.

Обсмажуємо часник з цибулею до прозорості. Додаємо залишився вершкове масло, розтоплюємо.

До цибулі додаємо гриби. Солимо, перчимо. Коли виділиться сік, зменшуємо вогонь (кришкою не накривати, нехай сік випарюється). Залишаємо на 10 хвилин, не забуваємо помішувати;)

Поки гриби смажаться, натираємо на крупній тертці твердий сир.

До тертому сиру додаємо Almette.

До сиру додаємо ще гарячі гриби (так легше перемішувати).

Розкладаємо начинку у формочки.

Випікаємо в духовці, поки краї тіста не підрум'яняться.

Інгредієнти

0,5кг листкового тіста

500-600г грибів (печериць. Пробувала з лисичками, теж дуже смачно)

300г твердого сиру

150г вершкового сиру (у мене Almette із зеленню)

1 середня цибулина

2 зубчики часнику

3 ст. ложки вершкового масла

Рослинна олія

Сіль перець

 

Інші рецепти

Сметанні кекси з журавлиною
пироги з печінкою
Джем з ківі
тістечка фрейлін Апельсинове задоволення
Коржики сирно-картопляні з кмином і прованськими травами
Рулет із філе індички з овочами
Дріжджового РУЛЕТИКИ з варенням
Картопляні ньоккі з котлетами