На головну

Закуска неандертальця

Складність: Простий

Як приготувати

Рецепт настільки простий, що на мій погляд не вимагає і фото. Бо нічого тут особливо фотографувати.

Значиться так:

Телятину ріжемо на шматочки 2 х 2 см.

Солимо і перчимо.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Робимо маринад.

Беремо червоне вино і додаємо оцет. Якщо вино недостатньо солодке, то додаємо цукор ... на смак. Я ложу приблизно 1 ч. Ложку. Повинен бути кисло-солодкий маринад.

Далі.

М'ясо перемішуємо з цибулею і заливаємо маринадом.

Укладаємо в банку і на холод ... доби на троє.

Можна пару раз перемішати.

Потім відкриваємо і відчуваємо чудовий шашличний запах.

Шкодуючи, що зараз не літо, поїдаємо сосдержімое банки з пивком і з чорним хлібцем.

Інгредієнти

Телятина 500 гр.

Цибуля ріпчаста - 1 цибулина

Червоне вино - 150 гр.

Оцет столовий - 30 гр.

Сіль за смаком (я ложу 1-2 ст. Ложки)

Перець

Цукор

Про рецепті

Рецепт для любителів сирого м'яса. Кажуть воно, м'ясо це, дюже корисне. І багато людей його із задоволенням їдять. Деякі навіть сирий фарш, намазуючи його на хліб. Чому так відбувається? Загадка. Пам'ятаю одного разу, у Франції, в кращому ресторані Клермон-Феррана, нам подали біфштекси. Виявилися вони просмажена, так би мовити "з кров'ю". Так половина нас - чоловік 10, просто гули від задоволення, а друга половина відмовилася їсти геть. Напевно в нас, любителях сирого м'яса, живе дикий, печерна людина.)))) Мені наприклад ніколи не подобався м'який шашлик. Хочеться, так би мовити, рвати мисо зубами. Я тоді відчуваю його "настоящесть". Але от біда - а раптом заразішся чим? Хоча, ось думаю, їмо ж ми сиру рибу? Ту ж оселедець, свіжоморожену. Присолити і через добу-дві - на стіл! Невже через такий час сіль вб'є заразу, якщо вона в оселедця цієї є? Сумніваюся. Знову ж всі ці сиров'ялені балики .. сирокопчені. Там же обробка мінімальна. Малоймовірно, що просочування димом протягом 10:00 щось там знищить. Карпаччо різні. Але, все ж, все ж, все ж ... Тому у мене вжито все таки запобіжні заходи. 1. Оцет. 2. Соль. 3. Невеликі шматки м'яса. 4. Телятина, неможливо свинина. 3. третій доби витримки.

 

Інші рецепти

Шафрановий пиріг з чорною смородиною і шоколадною глазур'ю
Віденські вафлі з карамельними яблуками
М'ясо індички з різнобарвною квасолею в горщиках
Хліб ... зі смаженою цибулею і оливками)))
Ароматний батон
Медово-фінікові Petit Fours (Пті Фур) в вершковою глазурі
Хліб з квашеною капустою і кашею пшоняною
пісочне печиво (забава)