Яловичі фрикадельки з травами

Час приготування: 45 хв.

Складність: Простий

Як приготувати

Змішати фарш зі збитим яйцем, подрібненими цибулею, зеленню і часником. Додати соуси. Приправити сіллю і перцем. Сформувати невеликі фрикадельки. Смажити по 5 хвилин з кожного боку у великій сковороді, невеликими партіями і на середньому вогні.

Надлишки жиру прибрати паперовим рушником. Подавати з томатним соусом.

Інгредієнти

750 г яловичого фаршу;

1 яйце;

1 цибулина середнього розміру;

2 зубчики часнику;

1 ст. ложка китайського сливового соусу;

1 ст. ложка вустерського (ворчестерського) соусу;

2 ст. ложки порізаного розмарину;

1-2 ст. ложки подрібненої м'яти (або базиліка);

сіль і перець.

 

Інші рецепти

Апельсиновий хліб для Ксюши (strelec148) в знак величезної подяки
Форель в кунжуті :-)
Соус з ребрами і картоплею! !
Індичка в сметанно-грибному соусі з часником і кінзою
Закуска неандертальця
Салат з морської капусти 2
Картопляні пальчики з сиром
Крокети ... з рису з м'ясом Вечеря в суботу)))