Рисовий суп, трохи схожий на Харчо

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Рисовий суп з м'ясом Буйвола і кокоса!

Варіанти: Густий рисовий суп з тайською ноткою

Як приготувати

Дуже зацікавив суп Андрія і я вирішила приготувати свій. Під час готування трохи видозмінила і вийшов дуже інтресних суп.

Яловичину ріжемо дрібно, в каструлю (з товстим дном) виливаємо 5 ст. л. масла і смажимо яловичину до коричневого кольору.

У блендері подрібнюємо цибулю, часник, петрушку, мак, насіння коріандру, з додаванням 1 ст. л. масла.

Як яловичина просмажилася, виливаємо в неї нашу суміш з блендера і тушкуємо хвилин 5 - помішуючи.

Потім виливаємо 1,5 літра окропу, накриваємо кришкою і варимо хвилин 30-40 (поки м'ясо не стане зовсім м'яким).

Потім закладаємо рис, додаємо хмелі сунелі, перець, соус ткемалі, лаврушку і солимо.

Варимо 10 хвилин, додаємо кокосове молоко і через 5 хвилин вимикаємо. Даємо трохи настоятися і їмо!

Інгредієнти

Яловичина - 800г

Цибуля ріпчаста - 1 шт (велика)

Часник -6зубчіков

Оливкова олія - ??6 ст. л.

Петрушка - підлога пучка

Мак - 4ч. л.

Насіння коріандру -1ч. л.

Хмелі сунелі -0,5 ч. Л.

Червоний перець (гострий) - на кінчику ножа

Рис басматі -80г

Кокосове молоко - 100 г

Соус ткемалі - 4 ст. л.

Лаврушка, сіль, перець чорний

 

Інші рецепти

Пельмені з курячою печінкою та ...... картоплею
Закуска з буряка з кремом з сирного сиру і авокадо Ялиночки
Курочка
Пиріг з капустою «Збірник» (рецепт для ХП)
торт Естерхазі
шишка
Бублики (Варіант)
Рецепт класичного соусу Цезар чи його основа