На головну

"Люля-кебаб" по-домашньому або вечерю вихідного дня

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Люля-кебаб по-домашньому.

Як приготувати

У яловичий фарш додати дрібно-рубаний ріпчасту цибулю та спеції, перемішати. І ось тут найголовніше-починаємо відбивати фарш з цибулею і спеціями мінімум 100 разів! Це важливо!!! Відбитий добре фарш ні коли не впаде з шампурів !!! Як відбивати? Та просто, брати руками весь фарш і кидати з усією "дурі" в чашку або миску !!!!!

Так, ще один момент, перед тим як почати відбивати фарш замочити дерев'яні шампурікі в гарячій воді, тоді вони не будуть підгоряти в духовці.

Фарш відбили? Тепер починаємо нанизувати його на шампурікі і формувати довгасту "котлету", (руки можна змочувати водою), укладаємо готові "кебаби" на решётку- "гриль" і ставимо в попередньо розігріту до 180С духовку, через 15-20 хвилин (залежно т Вашої духовки) перевертаємо і ставимо в режим "гриль" еше хвилин на 15-20.

Готові "люля-кебаби" подаємо з салатом з свіжої цибулі з оцтом, маслом і спеціями і коржем! Гарнір не потрібен, запевняю !!! Смачного!!!

Інгредієнти

500-600г. яловичого фаршу

1 велика ріпчаста цибулина

хороша щіпка свіжо меленого чорного перцю

хороша щіпка зіри

сіль за смаком

для подачі:

2 головки ріпчастої цибулі

1 ст. ложка оцту

2 ст. ложки раст. масла

сіль за смаком

перець чорний за смаком

пекучий перець за буженинам

овочі свіжі

коржик

дерев'яні шампурікі

 

Інші рецепти

Корюшка Батерфляй або повість про те, як непоказну рибку подати взрачная
Яблучні ДІЄТИЧНІ пампушки
Гоогоhотой шараhан мяхан (видозмінене)
Салат Дракоша
Тістечко корнетика Піна-Колада
Салат Балерон
Вінегрет Нова Москва
Яловича вирізка в часниково-йогуртовому маринаді! !