Ми рекомендуємо

  • Кассуле з білою квасолею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Квасолю замочити на ніч. Перед приготуванням воду злити, промити водою. Залити свіжою водою і поставити на вогонь. Нарізати моркву напівкружечками і зробити «клуте» - увіткнути в цибулину 3-4 бутони гвоздики. Коли вода закипить додати до квасолі морква, цибулину «клуте», по половині чайної ложки чебрецю і петрушки, 2 зубчики часнику, лавровий ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Кабачковий тортик з грибами

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Для млинців необхідне кабачки очистити і натерти на тертці, гриби обсмажити разом з цибулею і додати до кабачків, потім в Кабачково-грибну масу додати яйця, сіль, перець, борошно, замісити тісто як на оладки і підсмажити млинчики. коли млинчики охолонуть перемазати їх кремом із майонеца, часнику і зелені перекладаючи кожен шар помидорками ....
    Читати далі

  • Рибний вечеря "Гості на порозі".

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку займемося цибулею-пореєм. Його потрібно буде почистити і порізати кільцями. Потім на вершковому маслі цибулю трохи підсмажити, додати пару столовиx ложок води і згасити цибулю близько 5 хвилин. Рибу режим на невеликі шматочки. Рибу змішати з лимонним соком, соусом чилі і пeрцем, добре перемішати. Тепер зробимо заправку.150 мл. води або бульйону змішати ...
    Читати далі

  • Кабачки фаршировані, ... дцять рецепт "Овочеве достаток"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо промити, звільнити від сухожиль і провернути через м'ясорубку, рис відварити до напівготовності. Половину цибулі порубати кубиками, обсмажити на олії до золотистого кольору Змішати м'ясний фарш з обсмаженою цибулею, з напівготових рисом, посолити і поперчити за смаком, додати половину коріандру і всю зіру. Ретельно вимішати, поставити ...
    Читати далі

  • Закусочні ПАТІСОН-сирно-грибні тістечка

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Готуємо овочеву основу: натираємо на крупній тертці патисони, додаємо яйця, борошно, сметану, сіль, перець. Заливаємо тісто у формочки, обсмажуємо на оливковій олії з одного боку, знімаємо формочки, перевертаємо, дожаріваем, знімаємо зі сковороди, Остуджуємо. Наші оладки не повинні бути сильно зажареними, щоб не хрустіти і не бентежити нашівкусовие ...
    Читати далі

  • пиріжки з рисом і грибами (варіант)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Начинка Зварити рис (2 ст води закип'ятити, додати сіль за смаком, всипати рис, готувати на сильному вогні до випаровування майже всієї вологи, переключити на самий мінімум, накрити кришкою, тримати до готовності) Остудити яйця зварити в круту, натерти на крупній тертці цибулю нарізати кубиками, обсмажити до золотистого кольору на раст маслі + вершкове, додати гриби. Обсмажити ...
    Читати далі

  • Пиріжки з пряного тіста на оливковій олії

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з картоплею

    в гарячу воду всипати сіль, розмарин, паприку і сушені трави. потім влити масло і добре перемішати. всипати борошно і замісити тісто. воно виходить м'яким і еластичним. загортаємо в плівку і на 45 хв. в холодильник. начинку робимо просто: картоплю відварити, розім'яти, змішати з теплим молоком, смаженою цибулею. солимо, перчимо. ставимо остигати ....
    Читати далі

  • Несолодко ГРИБНИЙ ТОРТИК

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Ділимо тісто на три частини, розгортаємо кожну до товщини 2-3 мм і випікаємо протягом 8-10 хвилин кожну (т. Е. 4-5 хвилин кожну сторону), бажано на пергаменті. Готовий корж даємо трохи охолонути, і розрізаємо кожен на дві частини Підсмажуємо нарізані гриби з цибулею, солимо і рясно посипаємо перцем в процесі смаження - гриби це люблять. Варимо і ...
    Читати далі

  • Пиріг з куркою, грибами і сиром

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з куркою і грибами

    Рецепт приготування тіста узятий ось тут - http://smach.pp.ua/recipe/view/55467, тому текст наводжу дослівно. Насипати в миску половину борошна. Зверху, на крупній тертці, натерти охолоджене масло. Зверху всипати другу частину борошна. Все розім'яти руками до равномерой консистенції, додати приблизно 250 мл. пива. Замісити еластичне тісто, ...
    Читати далі

  • Бараняча лопатка в лаймово-тімьяновой маринаді з карамелізований айвою

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приготувати маринад. Для цього цибулю дрібно нарізати, змішати з соком лайма і свіжою зеленню чебрецю. М'ясо молодого баранчика посолити, поперчити, гарненько обмазати кожен шматок маринадом, і залишити маринуватися на ніч у холодильнику. Баранину вийняти з маринаду і швидко обсмажити з усіх боків на сильному вогні, потім влити вино, викласти залишився ...
    Читати далі

  • Хрусткі курячі крильця по-східному

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Каррі, апельсиновий сік і мед змішати. Додати пропущений через прес часник (я просто дрібно нарізала часточки). Посолити і поперчити. Курячі крильця замаринувати і поставити в холодильник на 60 хв. (я залишала на ніч). Крильця дістати з маринаду, обсушити, обсмажити на олії і поставити в тепле місце (можна обсмажити ина ...
    Читати далі

  • Кукурудзяна каша з жовтою сочевицею

    Другі страви  /  Каші  /  Кукурудзяна каша

    Цибулину чистимо, ріжемо дрібно. Крупу і сочевицю промиваємо до прозорої води. Бекон дрібно ріжемо і обсмажуємо з цибулею до прозорості цибулі. Додаємо крупу, перемішуємо і додаємо води так, щоб крупа була прикрита. Варимо на середньому вогні під кришкою хвилин 5-10, поки вода не вбереться. Додаємо сочевицю, додаємо окропу так, щоб всебя ...
    Читати далі

  • Яловича печінка з бальзаміческм оцтом (слідами рецепта для тестування)

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Кожна господиня змінює рецепти "під себе". От і я трохи змінила рецепт для тестування. Может кому и придивиться цей варіант рецепта. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями. Печінка миємо, нарізаємо порційними шматками. У сковороді розігріваємо половину рослинного + вершкового масла і обсмажуємо цибулю до прозорості. Обсмажену цибулю перекладаємо ...
    Читати далі

  • "Гусарики"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зробити тісто як для пельменів. Приготувати фарш, додати в нього цибуля, часник дрібно нарізані або пропущені через м'ясорубку, навпіл, поперчити. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями, обсмажити їх в томат. пасті. Тісто розкачати, викласти фарш і закатати в рулет, потім нарізати товщиною 2 см, обсмажити з двох сторін (ложить ...
    Читати далі

  • Гриби у вершках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У морозіольніке виявився пакет із замороженими грибами, в основному лисички й опеньки, (сама влітку збирала!) Згадала якими вершковими грибами пригощала в Естонії сестра і відтворила рецепт по пам'яті. Гриби, не розморожуючи, покласти на гарячу сковорідку і обсмажити. Додати порізану цибулину, посмажити. Картоплю почистити і порезатьтонкімі ...
    Читати далі

  • Уральська юшка

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    1. Курку відварити і прибрати, нам знадобиться тільки жирний бульйон. 2. Рибу відварити окремо (я варю з голови і хвоста, що залишилися після засолювання). 3. Картопля, морква, гриби, цибулю порізати кубиками. 4. У киплячий курячий бульйон всипати картоплю і моркву. 5. Гриби з цибулею обсмажити на оливковій олії. Додати в бульйон. 6. Варити до готовності ...
    Читати далі

  • Крем з тунця і канапе з ним

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    З тунця злити рідину. Шалот почистити і порізати кубиком. Тунець з цибулею спюріровать в бленедере. Отримане пюре ретельно змішати з сирним сиром, поперчити за смаком, якщо треба - посолити (я не солила). Дрібну картоплю помити, зробити надрізи навхрест і покласти на кожну картоплину маленький шматочок вершкового масла. Запікати в духовці ...
    Читати далі

  • «Запечeнний» картопля (Pommes de terre fondantes)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Добре вимити картоплю і укласти в тефлонову сковороду (або чавунну) розміром 25-см (між картоплею повинно залишатися простір). Додати бульйон (бульйон повинен покривати картоплю на 3/4), гілочку розмарину, оливкова і вершкове масло, сіль. Довести до кипіння. Знизити вогонь до середнього і нещільно прикрити сковорідку кришкою. Варити ...
    Читати далі

  • Торт з рибних млинців

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Сардини відокремити від кісток, розім'яти виделкою. Лук очистити, і натерти на дрібній тертці. 2. Сардини з'єднати з цибулею, яйцями і борошном, посолити, додати спеції за смаком і перемішати. 3. З приготовленої суміші підсмажити млинчики на рослинному маслі. 4. Кожен млинець змастити майонезом, викласти шматочки помідора. 5. Млинці викласти один на одного ...
    Читати далі

  • Рамен - японський м'ясний суп з пастою! ! !

    Перші страви  /  М'ясні

    1) Суп можна приготувати заздалегідь, хоч три дні до подачі. У каструлі зварити склянку бульйону і близько півтора літра води з шматочком імбиру і зеленою цибулею. Коли рідина кипить опустити туди м'ясо кімнатної температури. Дати поваритися з годину і тоді додати соєвий соус і мірін. Варити до готовності м'яса. Т. е. Коли вилка входить в м'ясо як в дуже ...
    Читати далі

  • Кабачковий закусочний торт (варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Кабачки натерти на крупній тертці Додати яйця борошно сіль перець все гарненько перемішати Це вийшло тісто з каторого я випікала оладки Майонез змішати з Чеснаков, хто як любить погостріше чи ні Помідори порізати тонкими пластинками Я формувала тортик у міру випікання оладок, у мене вийшло по 4 оладки на шар Отже - шар оладок, ...
    Читати далі