Ми рекомендуємо

  • Кассуле з білою квасолею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Квасолю замочити на ніч. Перед приготуванням воду злити, промити водою. Залити свіжою водою і поставити на вогонь. Нарізати моркву напівкружечками і зробити «клуте» - увіткнути в цибулину 3-4 бутони гвоздики. Коли вода закипить додати до квасолі морква, цибулину «клуте», по половині чайної ложки чебрецю і петрушки, 2 зубчики часнику, лавровий ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Пиріг з грибами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Гриби почистити, нарізати і обсмажити в 2 ст л рослинного масла протягом 7 хвилин Вимити і обсушити цибулю, кріп. Їх подрібнити. Додати цибулю і кріп до грибів, посолити, поперчити, перемішати і зняти з вогню. Остудити. Яйця збити зі сметаною і майонезом. Додати просіяне борошно, сіль, розпушувач, перемішати. Тісто має бути рідким какне ...
    Читати далі

  • Салат з квасолею і оселедцем

    Салати  /  Салат з квасолею  /  Салат з квасолею і морквою

    З квасолі (у мене баночна, велика) злити рідину. Мариновані печериці (якщо великі) нарізати пропорційно квасолі. Яблука (краще кислі) очистити і нарізати кубиками, полити лимонним соком, щоб не потемніли. Моркву відварити, остудити і нарізати, так само, кубиками. Філе оселедця промокнути паперовою серветкою і нарізати невеликими шматочками ....
    Читати далі

  • Варіація на тему "М'ясо по французьки"

    Другі страви  /  М'ясо по французьки  /  М'ясо по французьки зі свинини

    М'ясо порізане порційно злегка відбиваємо, солимо, перчимо. Зелень, 1 цибулину і помідори подрібнюємо в блендері, отриманим соусом заливаємо м'ясо і залишаємо мінімум на годину. Картоплю і моркву чистимо, у форму для запікання викладаємо картопля порізаний кружками (товщиною 1,5-2см), засипаємо зверху потертій на крупній тертці морквою, трохи присолюємо, ...
    Читати далі

  • пиріжки або вертута

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Розбити 1 яйце зверху і вилити вміст (далі це буде наша мірка), а інші яйця просто розбити і викинути шкарлупку. Додаємо інші продукти по нашій міркою + соду, гашеного в оцті + сіль + цукор + борошно (по 1 склянці). Замісити тісто. 2. Тісто виходить жирним і листковим. Ділимо тісто на 5 частин. Кожну частину розгортаємо на столі, ...
    Читати далі

  • Стручкова квасоля з червоною цибулею

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Заморожену квасолю закинути в киплячу воду і довести до кипіння. (не переварити!) Відкидаємо на друшляк, даємо стекти зайвій воді. Лук досить крупно нарезам і обсмажуємо його до легкого рум'янцю (не знаю, чи є таке слово :), відкладаємо вбік. Квасоля викладаємо на сковорідку, додаємо оливкова олія, злегка прогріваємо ідобавляем ...
    Читати далі

  • Рулет парової («Ледачі манти»)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    До цього тільки спостерігала як ці «ліниві» манти робила мама. Але вирішилася сама зробити і вийшло! Як варіант спробувала зробити «трояндочки» з гарбузовою начинкою. Вийшли такі квіточки - дивіться фото! Замісити тісто, розділити на невеликі шматки, розкачати кожен за допомогою качалки на круглі пласти. Кожен змастити олією ....
    Читати далі

  • Яєчні млинчики з начинкою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Розбиваємо яица. Добовляем соду, сіль, борошно (хто хоче погостріше, то червоний мелений перець), все гарненько збиваємо вручну. Сковороду розігріваємо і змащуємо маслом. Обережно виливаємо яєчну масу і швиденько розрівнюємо по дну, щоб був акуратненький. Через кілька секунд перевертаємо. Викладаємо на тарілку. = Начинка = Часник продавлюємо ...
    Читати далі

  • Цибулевий обід по-болгарськи. (Дуель. Гра-змагання)

    Інші  /  Інші рецепти

    Нам з Ліаною по жеребкуванні дістався цибулю і країни Східної Європи. Інформація з сайту http://ru-world.net/east-europe/ В даний час до країн Східної Європи ставляться: Білорусія, Угорщина, Болгарія, Молдова, Росія (до 22% території), Польща, Румунія, Словаччина, Чехія та Україна. Але з кожним роком карта Східної Європи все більше змінюється ....
    Читати далі

  • Пиріжки швидкого приготування

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Маргарин розтопити, влити в нього пиво, додасть борошно. Вимісити тісто. Через 15 хвилин розкачати його тонко - 2мм. Тепер пиріжки можна пекти. Випікала при 180гр Начинка може бути будь-яка. Тісто нагадує листкове.
    Читати далі

  • Меурав Єрусалимський

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо, сердечка і печінку нарізати шматочками 2-3 см, цибулю нарізати маленькими квадратами, перець болгарський нарізати великою соломкою. Ця страва готується на середньому вогні. У глибокій сковороді розігріти олію, додати цибулю і пасерувати 3-4 хвилини. Додати м'ясо, перемішати і смажити помішуючи 3-4 хвилини. Додати сердечка, перемішати і смажити помішуючи ...
    Читати далі

  • РУЛЕТИКИ З М'ЯСОМ в томатному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Тісто: Просіяти борошно, додати сіль. Зробити ямку в середині і покласти в нього яйця. Виделкою або пальцями змішати всі інгредієнти. Місити 10-15 хв. Відкласти тісто в сторону на 25 хв перед тим, як розгортати. Фарш: М'ясо, цибулю і стручковий перець пропустити через м'ясорубку, додати дрібно нарізану зелень, посолити, поперчити і добре вимісити ....
    Читати далі

  • Свинячі реберця, запечені в яблуках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У мене був майже 1кг свинячих реберець. Тому я використовувала трохи менше продуктів. Свинячі реберця помити і розрізати між кісточок. Посолити і приправити. Мед нагріваємо в казані до закипання з рослинним маслом і соком одного лимона. Виливаємо на реберця і ретельно перемішуємо. Яблука (у мене сорт Голден) режим на шматочки, видаляючи серцевину ....
    Читати далі

  • "Дахі Чоп" або смажене м'ясо з сиром

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо помити, підсушити, розрізати на 6 шматків і злегка відбити без поломки кісток. Помиті і почищені часник, перець і імбир натерти на дрібній тертці. Додати 25 гр кінзи, спеції, сіль і сир, і збити занурювальним блендером до однорідної суміші. Натерти м'ясо цією сумішшю і маринувати 1:00. Розігріти 3 ст. л. масла, додати шматки м'яса разом ...
    Читати далі

  • Кубе з різновидами з картоплі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1) Поки вариться картопля, пріготовтесь начинку, нехай остигає. 2) Гарячий картоплю очистити від шкірки (в кухонних рукавицях) і розім'яти в сухе пюре. 3) Додати сіль / перець і паніровачние сухарі. Змішати. 5) Приготувати поруч мисочку з водою і після кожного Кубе змочувати руки. 6) Беремо шматочок картопляного тіста, катаємо в кульку і сплюсківаем ...
    Читати далі

  • Салат зі свіжих огірків з цибулею, зеленню і часником

    Салати  /  Інші салати

    Огірки свіжі, здорові, з недорозвиненими насінням, зеленого і білого кольору сортують за якістю, миють, видаляють плодоніжки і чашолистки з деякою частиною огірка і нарізають на кружечки товщиною 0,5 - 1 см. Часник очищають від покривних листів, обрізають кореневу мочку, миють . Великі часточки розрізають на 3 - 4 частини. Лук очищають, миють, розрізають ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з цвітної капусти

    Перші страви  /  Інші супи

    Каструля на плиті і як тільки закипить вода, додаю попередньо оброблену цвітну капусту разом з цибулею, коренем селери і варю на помірному вогні до говотності. У справу вступає блендр, який справляється з овочами в один рахунок. Борошно доведена до рожевого кольору і з радістю возз'єднується з бульйоном і пюре. Знімаю каструлю з грубки ...
    Читати далі

  • Фарширована хала

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Замісити тісто: розчинити дріжджі в теплій воді з цукром. Додати просіяне борошно, сіль і масло. Гарненько вимісити і дати піднятися годину в теплому місці. А краще в хлібопічці. У цей час цибулю нарізати соломкою, додати крупно натерті цукіні і латук тонкими смужками, посолити, поперчити і тушкувати 10 хвилин. Готове тісто розкачати в довжину, ...
    Читати далі

  • пиріг рибний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Продукти для тіста змішати, вилити половину тіста у форму, розкласти рівномірно начинку і залити зверху рештою тістом. Випікати при t 200-250 приблизно 20 хвилин. швидко і смачно.
    Читати далі

  • Деруни в горщику з грибами

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з грибами

    У першу чергу натерти на дрібній тертці цибулю. Потім натерти на дрібній тертці картоплю, відразу ж перемішуючи терту картоплю з тертим цибулею. Лук охоронить картоплю від потемніння. Відкинути масу на сито для видалення зайвого соку. Додати сіль і борошно, посмажити деруни на рослинному маслі. Маленькі шампіньйони розрізати вздовж на дві частини, ...
    Читати далі

  • Закусочний пиріг "Мінне поле"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Рис відварити до напівготовності в підсоленій воді Тісто розділити на дві частини і розкачати два пласти. Дно дека змастити олією, викласти перший шар тіста. Рис змішати зі шпинатом (попередньо розморозивши, якщо заморожений, і дрібно порізавши, якщо свіжий) і 2 курячими яйцями (сирими) + 1 білок (жовток потрібен для змащування пирога). Викласти ...
    Читати далі