Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Піца на млинцевій борошні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Воду змішати з яйцем, додати борошно, соду. Поступово, додаючи рослинну олію вимісити тісто. Залишити полежати на годину. Тісто цікаве вийшло. Ще трохи рослинного масла на нього накапала, злегка розкотила. І буквально руками, дуже легко розрівняла на пекарської папері по деку. Випікати при 200 * С хвилин 20-25.
    Читати далі

  • Яйця, запечені з цибулею і грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Тонко нашатковану цибулю підсмажити на вершковому маслі, додати тонко нарізані печериці або білі гриби, підсмажені з вершковим маслом, змішати з молочним соусом і прокип'ятити. Яйця зварити круто, очистити, розрізати навпіл. У каструлю покласти частину соусу з грибами, потім яйця, покритий), зверху соусом, посипати тертим ...
    Читати далі

  • Пастрома з курячої грудки у винному маринаді. Варіант № 3.

    Закуски  /  Пастрома  /  Пастрома з медом

    Грудки промити, відчистити від плівок (тільки акуратно, щоб пошкодити їх форму). Чи не розрізати! Вино змішати з медом, спеціями, сіллю, перцем, видавленим часником. Якщо є час і натхнення, можна прогріти. Викласти грудки в закривається посуд, залити маринадом (охолоджені, якщо ви його прогрівали) і залишити на добу в холодильнику. Маринад ...
    Читати далі

  • Ситний рибний пиріжок (як варіант)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Замісити тісто. Має вийти-рідке тісто, як на оладки. Половину вилити в змащену слив. маслом форму для запікання. 2. Потім викласти шарами начинку: а. Натертий на крупній тертці сиру картоплю. б. Розім'яті виделкою рибні консерви + дрібно нарізану цибулю + + нарізані кубиками яйця (або натерті на крупній тертці) подрібнена зелень ...
    Читати далі

  • Суп з галушками з кабачка

    Перші страви  /  Супи  /  Суп з галушками

    Все перемішати. Опускати в киплячий бульйон 1 ч. Л. тіста. Коли галушки спливуть, вони готові. Додати супову заправку і дрібно нарізану зелень. Смачного!
    Читати далі

  • Котлета куряча (для любителів курочки)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З курячого філе цибулі солі перцю зробити фарш. Трохи розм'якшене масло змішати з часником (розчавити чеснокодавку) + зелень + сіль. З цієї маси чайною ложкою сформувати масляні галушки (як маленькі ковбаски) викласти на блюдечко і заморозити. Поки масляні галушки застигають, смажимо гриби з цибулею, трохи їх посолити і поперчити нехай охолонуть ....
    Читати далі

  • Закуска. Салат. Печеня. (з курячих потрошки)

    Закуски  /  М'ясні

    обсмажити нарізану цибулю до золотистого на рослинному маслі. додати помиті, почищені шлуночки. коли шлуночки злегка підсмажаться, додати нарізані гриби. згасити хвилин 5. перець нарізати смужками, додати в сковороду, згасити хвилин 5. помідор очистити від насіння, нарізати теж смужками, додати туди ж. відразу посолити, поперчити, ...
    Читати далі

  • Испанакли Тепсом бюрек И Киш з ним ...... за мотивами !!! .... ФМ "Кулінарний алфавіт"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Турецький пиріг: Тісто листкове злегка розкачати, надавши форму кола. Викласти у форму. Випікати при Т = 220С 10-15 хвилин до світло-золотистого кольору. Дістати, дати злегка охолонути. Якщо тісто здулося в серединці, що не парьте голову, під начинкою воно осяде. Але краю залишаться красивими. Шпинат (в моєму випадку молодий мангольд) обсмажити на оливковій ...
    Читати далі

  • цепеліни варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картопля свіжа трьом дрібно на тертці як на деруни, віджимаємо сік, з відвареного знімаємо шкірку, і теж на тертці, все змішуємо, додаємо сіль, яйце, перемішуємо. фарш змішуємо з дрібно порізаною цибулею, сіллю і перцем. з картопляної суміші робимо коржик, в середину фарш і робимо котлетку, добре, щільно ліпимо і складаємо на дощечку. когдавсе ...
    Читати далі

  • Кошики з білими грибами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Для початку хочу нагадати мій спосіб приготування майонезу. Дістаємо блендер. У склянку для збивання заливаємо масло, розбиваємо яйце, заливаємо оцет (у мене винний), засипаємо соль-цукор. Запускаємо блендер на високих оборотах і збиваємо до отримання однорідної маси. Тепер власне рецепт. Муку (один стакан) просіваємо, змішуємо з содою, сіллю ...
    Читати далі

  • картопляні котлети-крокети

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Гарячим розтовкти в пюре, трохи остудити і додати яйце. Перемішати і розділити на дві частини. З \ к свинину дрібно нарізати і додати в одну частину, перемішати. Зелену цибулю дрібно нарізати, сир натерти, перемішати з цибулею і з'єднати з другою частиною. Добре перемішати З кожного виду тіста ...
    Читати далі

  • стручкова квасоля з беконом

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварюємо квасолю Підсмажуємо на сковороді бекон або цибуля Висипаємо відварену квасолю Коли трохи підрум'яниться, додаємо соєвий соус
    Читати далі

  • Салат з печінкою тріски (новий)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Всі знають, які проблеми у тих, хто любить печінка тріски. Криза жанру періодично мучить. В одному з таких криз я і наваяла цей салатик, вийшло, тому охоче ділюся. Від печінки прибрати жир, розім'яти виделкою, але не дрібно, нехай в ситі ще полежить. Порей нарізати кільцями, залити цибулю сумішшю Усуси і соєвого соусу, помасажувати, добре поперчити, нехай ...
    Читати далі

  • картопляний пиріг з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля потерти на тертці для корейської моркви. Промити в двох водах і добре злити. Посолити і розмішати. 1/3 об'єму картоплі викласти на гарячу сковороду з маслом і розрівняти. Смажити при максимальній температурі 4-5 хвилин. Краще дії виробляти по 2 картоплини: настругати, вимити, посолити, покласти смажити, стругати наступні ...
    Читати далі

  • Оладки з курячої печінки і цибулі-порей на гречаної подушці

    Вироби з тіста  /  Оладки  /  Оладки з печінки

    Курячу печінку порізати на шматочки. Лук-порей (білу частину порізати кільцями). Змішати ці інгредієнти в блендері (я зупиняю на моменті невеликих грудочок, не чекати однорідної рідкої маси). В окремій ємності змішати виделкою яйця і борошно, збити трохи руками. З'єднати обидві маси, посолити, поперчити, добре перемішати, добавітьсушений ...
    Читати далі

  • салат "Соняшник" (як варіант "Черепашки")

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з чіпсами і куркою

    Для початку відварюємо стегенця, смажимо гриби з цибулею і варимо яйця. Далі починаємо укладання салату. 1. М'ясо з стегенець змішуємо з майонезом і викладаємо перший шар салату 2. Другий шар - шампіньйони з цибулею. І зверху змащуємо майонезом 3. Далі йдуть терті на крупній тертці яйця. І зверху знову майонез 4. Наступний шар - тертий на мелкойтерке ...
    Читати далі

  • САЛАТ "ШАПКА МОНОМАХА"

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат шапка Мономаха

    Відварити буряк і картопля, морква охолодити, очистити і натерти на крупній тертці в різні тарілки. Яйця відварити, очистити і натерти білки на крупній, а жовтки на дрібній тертці в різні тарілки. М'ясо відварити і порізати кубиками або соломкою. Сир натерти на крупній або дрібній тертці. Часник пропустити через часниковий прес і змішати з майонезом ....
    Читати далі

  • Перепечи

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Маргарин зігріти на столі, не розтоплювати. Додати сіль цукор, жовток, молоко, все змішати. Поступово додаючи борошно, замісити тісто. Муки може піти і менше, підсипати скільки тісто візьме. Дуже туго НЕ замішувати, повинно вийти м'яке пластичне тісто: Перекладаємо тісто в миску, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на нижню ...
    Читати далі

  • Курка (конвертики з грудки)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Грудку обмити в проточній воді і, обсушивши паперовим рушником, зробити надрізи. Помістити в целофановий пакет "розкриту книжку" і, кожну окремо, гарненько відбити. Складаю в миску, добре сбризгівая соєвим соусом. Зверху накриваю плівкою і так м'ясо у нас маринується. Готуємо начинку: Одну грудку дрібно ріжемо кубиками (0,5 см) і викладаємо ...
    Читати далі

  • Пиріг з капустою і тунцем.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Приготувати опару. Нагріти трохи воду (приблизно до 40С). розчинити цукор. дріжджі змішати з борошном і додати в рідину. Все перемішати і поставити в тепле місце на 10-15 хвилин. щоб опара спінилася і збільшилася в розмірах. помістити в миску сметану. масло і яйце і трохи збити виделкою до однорідності. Додати цукор. сіль. всипати ...
    Читати далі