Ми рекомендуємо

  • Еклери "Чорничні"

    Доведіть воду до кипіння, додайте дрібки солі і нарізане на шматочки вершкове масло. Коли масло розчиниться, зніміть каструлю з вогню, при постійному помішуванні, всипте борошно, швидко розмішуйте. Поверніть на повільний вогонь на пару хвилин, помішуючи, тісто має почати відставати від стінок. Остудіть, по одному введіть яйця, щоразу добре ...
    Читати далі

Ви шукали: форшмак

  • Оселедцева ІКРА

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Я теж вирішила дати свій рецепт, може хтось скаже, що це Форшмак і вже є схожі рецепти, але вони відрізняються за складом і отже за смаком! Моя дитина назвав цей паштєтіков оселедцева ікрою (морква дає оранжевий колір) Берете всі продукти описані вище і перемелюєте в комбайні, виходить ніжна смачна маса! Я дуже люблю...
    Читати далі

  • Фаршмак

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Всі інгредієнти порубати на дуже дрібні кубики. Заправити соком граната, гірчицею, підсівши. маслом. Накладати на хліб або батон.
    Читати далі

  • фаршмак

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Замочити філе оселедця в молоці на 2:00. Відварити яйця. Приготувати м'ясорубку. Філе, яйця, хліб замочіний і віджатий, цибуля, олія пропустити через м'ясорубку. Все добре перемішать, викласти в салатник, зробити трояндочки з масла і залишити настоятися на 20хв.
    Читати далі

  • фаршмак

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    всі пропустити через мясорудку чергуючи продукти, потім все перемішати викласти в оселедницю і поставити в холодильник на 2-3 години. Пріятноко апетиту
    Читати далі

  • Канапе з ківі з двома різними намазками для м'ясоїдів і рибоїди

    Закуски  /  Канапе  /  Канапе з шинкою

    Насамперед приготувати намазки. Шинкою-горіхова намазки: Шинку нарізати дрібненькими кубиками, горіхи дрібно нарубати ножем, майонез злегка збити з сирним сиром (для тих хто не любить майонез, його можна замінити натуральним йогуртом). Всі інгредієнти змішати. Намазка готова. Форшмак з ківі: Філе оселедця, цибуля шалот і яйця дуже мелконарезанного, ...
    Читати далі

  • Рулетики з оселедця з форшмаком

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Відварити круто яйце, морква - до м'якості. З кожної половинки оселедця зрізаємо тонкими пластами філе. Треба постаратися зрізати стільки, щоб нижній шар став товщиною всього 3-4 мм. Всі зрізані пластини оселедця нарізаємо смужками. І рубаємо дрібним кубиком. Вони складуть основу форшмака. З звареного круто яйця видаляємо жовток. А білок ...
    Читати далі

  • Тарталетки закусочні (пісні).

    Закуски  /  Тарталетки  /  Тарталетки з грибами

    Хліб подрібнити в крихту в блендері. Крохмаль розчинити в холодній воді і додати рослинне масло. Рідина ввести в крихти і швидко "замісити" тісто. У змащені маслом формочки викласти "тісто" і щільно притиснути до стінок. Випікати тарталетки в попередньо розігрітій духовці при 180-190 * С 15 хвилин. Звільнити тарталетки з формочекгорячімі ....
    Читати далі

  • Фаршмак (варіант)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець і моркву пропустити через м'ясорубку. Сирок і масло потримати в теплому місці, щоб стали м'якими. Додати до оселедця і моркви, розім'явши їх виделкою. Усе гарненько перемішати, поставити на підлогу години в холодильник. Тепер можна робити бутерброди і подавати на стіл (найсмачніше з батоном!)
    Читати далі

  • Фаршмак 2

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Всі інгредієнти перекрутити на м'ясорубку. Намазувати на батон чи хліб, як бутерброд.
    Читати далі

  • Запіканка з овочів

    Інші  /  Інші рецепти

    "У цей день бог послав Олександру Яковичу на обід пляшку зубрівки, домашні грибки, форшмак з оселедця, український борщ з м'ясом 1-го сорту, курку з рисом і компот із сушених яблук." Ільф і Петров. 12 стільців. Мені ось теж було послано ... Два средненьких солодких кабачка, чотири помідоріни помірною стиглості, пара морквин молодих і ніжних, ...
    Читати далі

  • Котлети з ... горіхів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Всі продукти перекрутити на м'ясорубку або змолоти в кухонному комбайні і сформувати котлетки. Запанірувати звичайним способом і обсмажити на олії. Чи не протушіваем. Поки котлетки гарячі - за смаком чимось нагадують печінку з присмаком горіхів.
    Читати далі

  • Рубана оселедець (Heringhackerle) з солодкою баварської гірчицею

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець, яйця, огірочки, цибуля нарубати ножем на найдрібніші шматочки, але не доводити до стану "каші". Акуратно вмішати рослинне масло і солодку баварську гірчицю, поперчити. У добре закритій посудині залишити в холодильнику мінімум на добу. Якщо чесно, цей пункт виконати не вдалося. Сервірувати, намазав на шматок грубого сірого хліба ...
    Читати далі

  • Старі добрі тефтелі (рибеховие) в новому світлі для Светінькі, що обожнює морську живність!

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Не знаю, як вам, дорогі мої кулінари, а мені ця картина нагадала щось казкове і лісове. Зелена галявина, плетений кошик з ... у мене, напевно, травою))) А зазвичай з грибами, ягодами і ще чимось смачним і ароматним. В основі, тобто, в узліссі - звичайна тефтеліна, правда приготувала я їх (тефтелі) з океанічної риби (суміші морського ...
    Читати далі

  • Фаршмак від мами

    Інші  /  Інші рецепти

    оселедець чистимо, виймаємо кісточки і дрібно сечём ножичком змішуємо: оселедець, дрібно посіченими цибулю і яйця і туди масло м'яке все добре перемішуємо і в холодильник. по тому на розсуд
    Читати далі

  • Оселедцеве маслечко

    Інші  /  Інші рецепти

    Іноді хочеться намазати на хліб щось таке, а возитися з приготуванням класичного форшмака неохота. От і вирішила винайти таку штучку. Оселедець позбавляється голови, потрошити, очищається від основних кісток, шкіри, хвоста. Ріжеться на шматки Масло теж ріжеться на шматки, зелень можна порвати. Все це прокручується в м'ясорубці: в механічній ...
    Читати далі

  • Курячі котлети по-єврейськи.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відокремлюємо білки від жовтків Жовтки додаємо до фаршу. Солимо перчимо до смаку і вимішуємо до однорідної маси. У білки додаємо щипотку солі і блендером збиваємо до густих піків Вводимо збиті білки в фарш. Акуратно щоб не порушити "легкість" білків, силіконової лопаткою перемішуємо все це господарство. Ложкою за прикладом оладок викладати масу ...
    Читати далі

  • Закуска з млинців і Фаршмак (День шостий ....)

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці на мінеральній воді

    Добрий вечір! Сьогодні субота-Зoловкіни посиденьки, приготувала закусочку, щоб душевно посидіти ...... З борошна, яєць, масла оливкового, молока, солі і шафрану замісила тісто. Розбавила його мінералкою і відставила на півгодини. Тим часом приготувала фаршмак: поєднала в кухонному комбайні філе оселедця, порізаний і политий соком лимона цибулю, яблуко ...
    Читати далі