Ми рекомендуємо

  • Рисові кульки з абрикосовим сиропом

    Десерти  /  Інші десерти

    Воду довести до кипіння, додати промитий рис і варити на слабкому вогні близько 15 хвилин під кришкою, поки вся рідина не вбереться. Дати рису охолонути до кімнатної температури. Яйця збити з цукром. Додати охолоджений рис, борошно, змішане з розпушувачем, корицею, мускатним горіхом і дрібкою солі. Акуратно перемішати тісто. У товстостінній ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Різдвяні пиріжки

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Готуємо тісто-сир розминаємо в широкій мисці з яйцями, сіллю і содою (погашеною) до однорідної маси. потім поступово додаємо борошно і вимішуємо тісто. Воно не повинно сильно прилипати до рук-для цього руки і тісто присипаємо борошном. Скачати з тіста кулю і відправити його години на 2 в холодильник. Потім, відрізати від кулі шматочки, скачувати з них ковбаски, які ...
    Читати далі

  • картопляний рулет

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    картоплю очистити, відварити, розім'яти гарячим, додати гаряче молоко, масло, сіль, яйця, гарненько вимісити. Отриману масу разложітьтонкім шаром (близько 2 см) на вологу серветку. Викласти фарш. Краї картоплі за допомогою серветки щільно з'єднати, надати форму рулету, змастити сметаною, перекласти швом вниз на змащене маслом деко, ...
    Читати далі

  • Млинці пісні на воді

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    1. Змішати всі рідкі інгредієнти, додати борошно і соду. Збити суміш віночком. 2. Блинную сковороду добре розігріти, змастити маслом і випікати млинці. 3. Дати млинців трохи охолонути. 4. Згорнути млинці і посипати цукровою пудрою. Смачного!
    Читати далі

  • Щука фарширована

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Рибу почистили, помили і розклали зручно на столі. Акуратно ножем, на надійніше пальцями, спершу з одного боку, потім з іншою проходимо уздовж ребер, відокремлюючи м'ясо від шкіри. Перерізуємо / переламивающимися у хвоста і голови хребет, і знімаємо з шкіри м'ясо- можна все під чисту, а можна залишити ... я знімаю, як вийде, що знялося, то й добре ....
    Читати далі

  • ЧЕРЕПАШКА

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Блюдо викласти листям салату, а потім викласти шари: 1-й шар - куряче м'ясо, майонез 2-й шар - картопля + майонез третій шар - гриби з цибулею + майонез 4-й шар - яйця + майонез 5-й шар - сиру + майонез Прикрашаємо листочками петрушки, викладаємо горіхи по всій поверхні салату, формуючи панцир, лапки з четвертинок сосисок ...
    Читати далі

  • Палички з сирої картоплі, смажені і печені

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Картопля подрібнити на блендері або натерти на тертці. Додати борошно, сіль, соду і спеції, замісити тісто, як на вареники. Розгойдати тісто в пласт, десь 0,3 - 0,5 см. Порізати на смужки. Одну половину я посмажила у фритюрі, іншу запекла в духовці. Вийшли практично однакові, але зовсім різні закуски. Мені сподобалися обидві. Для, таких ...
    Читати далі

  • Креветки відварні натуральні або під молочним соусом з цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замороженим креветкам дати відтанути на повітрі або у воді, промити, опустити в киплячу підсолену воду (креветки повинні бути повністю залиті водою), в яку доданий кріп (на 1 л води беруть приблизно 1 - 1,5 ст. Ложки солі), і варити до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню і не приймуть яскраво-оранжеве забарвлення. Зазвичай з моменту закипання ...
    Читати далі

  • киш з цибулею-пореєм

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    розморозьте тісто, розкачайте і вистелити ним форму, щоб були бортики на сковороді розігрійте масло (краще екстра вірджин) з розчавленим зубчиком часнику викладіть на сковороду нарізану тонкими кільцями порей, посоліть, поперчіть, тушкуйте до м'якості хвилин 15, постійно помішуючи, на маленькому вогні. збийте яйця з молоком на тісто викладіть ...
    Читати далі

  • Індичі стегенця,

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Часник нарізати брусочками, в стегенця виконати отвори, вмочати часникові брусочки в сіль і встромляти в отвори. Помідори з соком розім'яти до кашки, додати сіль, перець, олія і часник, пропущений через чеснокодавку. Перемішати. На шкірі зробити пару надрізів, обмазати стегенця цією пастою з обох сторін, скласти в лоток і залишити ...
    Читати далі

  • пиріжки "З пальчик"

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто: всі інгредієнти перемішати, вимісити тісто. Розрізати навпіл Кожну половинку різати на 6 частин Потім кожну на 3 частини Виходить грудочку менше волоського горіха. Відбиваємо в гурток, кладемо начинку, обсмажуємо на сковороді в вирощує. маслі, щоб масло не бризкати я сиплю в нього трохи солі. Смажаться дуже швидко. Пиріжки в маслі повинні ...
    Читати далі

  • ПИРІГ

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Що робити: я замішані тісто в хлібопічці, звичайне на воді і дріжджах. поки тісто піднімалося: я отварила яйця, рис (залишити трохи сирим) і порізала зелена цибуля. Яйця дрібно покришити, засипала туди цибулю і рис, полила соєвим соусом - начинка була готова. З тіста розкачати два пласти, на один зверху поклала начинку, а іншим прикрила. поставила підходити, а ...
    Читати далі

  • Відкритий пиріг з томатами чері

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: масло порізати, змішати з борошном сіллю і водою. Воду рекомендую додавати потроху, т. К мені здалося води забагато і тісто вийшло рідким. Прибираємо тісто на 1:00 в холодильник. Розподіливши тісто по формі (що і вийшло в моєму випадку), наколюємо виделкою. Випікаємо в духовці 10 хвилин до напівготовності. Начинка: Цибулю і томати порізати, ...
    Читати далі

  • Вареники з сиром і зеленою цибулею

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з сиром

    Замішуємо тісто (я роблю як показано на покрокових) Робимо начинку: змішуємо сир, зелена цибуля (Не смажений), сире яйце і кріп Ліпимо вареники і варимо ... З етой порції виходить 50 шт вареників
    Читати далі

  • Зрази дуже смачні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У каструлі розтопити вершкове масло і посмажити гриби з цибулею, всипати гречку, долити водою (як для розсипчастою гречки), варити до готовності, добре перемішати. "Завертати" начинку в фарш (обваляти в паніровці або борошні) АБО пласти м'яса (змочити в яйці і обваляти в паніровці або борошні), формувати котлети, смажити в олії
    Читати далі

  • Гороховий суп.

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Відварити курку в підсоленій воді. Витягнути курку з бульйону. Бульйон процідити. У каструлю, де готуватиметься гороховий суп, налити 3 склянки бульйону курячого, довести до кипіння і висипати горох. У суп гороховий я беру гороху у співвідношенні 1 до 3 частин. Варила горох 40 хвилин. Прямо в каструлі розбила горох блендером прогружним до однорідної ...
    Читати далі

  • Піца "Інь-ЯН" (бездріжджова)

    Інші  /  Інші рецепти

    ТІСТО: всі компонує змішати, крім борошна після додавати борошна в тісто скільки "візьме" (у мене пішло 4 + 1/4 ст. Борошна) змастити деко маргарином (можна соняшниковою олією) распределаем тісто по деко (кол-во тіста розраховане на деко не більш ніж на малюнку) потім промазати томатною пастою НАЧИНКА: відварити картоплю, почистити і натерти ...
    Читати далі

  • Пиріжки смажені (дріжджове картопляне тісто)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Готуємо опару: сметану в баночці ставимо в теплу воду і нагріваємо. У мисочці змішуємо з цукром, дріжджами і парою ложок борошна. Даємо підійти в теплому місці. Моєму картоплю і варимо в шкірці до м'якості. Гарячим очищаємо і добре тиснемо на пюре. Даємо подостить, повинен бути теплим. Додаємо 2 яйця, сіль, підсолити. масло і опару, борошна додаємо стільки, ...
    Читати далі

  • Баранина в томатному соку з домашньою локшиною

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    см. покрокове приготування
    Читати далі

  • Грибний суп

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Картоплю почистити і порізати кубиками, варити в киплячій воді, додавши солі. Тим часом порізати гриби на четвертинки і смажити на сковороді з маслом. Коли гриби трохи підсмажаться, додати цибулю і моркву дрібними кубиками, смажити поки по кухні не піде чудовий аромат грибів, потім викладаємо нашу зажарочку в каструльку з картоплею, ...
    Читати далі

  • Китайські Коржики зі свининою «Жоубін.»

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У фарш додати саке ((у мене горілка), натертий імбир, соєвий соус, устричний соус, дрібно нарізаний порей (у мене звичайний лук 3 шт), чорний перець, кунжутну олію якщо мало солі присолите Якщо у вас немає цих інгредієнтів, візьміть свинячий фарш, додайте приправи, цибулю. Буде трохи інший смак. Просіяти борошно, додати крохмаль, перемішати, ...
    Читати далі