Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • КАРП фарширований "ПІД Алимов ВІТРИЛОМ"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Готуємо КАРПА: Карпа почистити, вийняти зябра і добре вимити. Навколо голови - так би мовити по шиї, ги-и! - Підрізати ножем шкіру і, підчепивши шкіру за допомогою тупий боку ножа відокремити шкіру від м'яса поки з одного боку, при цьому плавнички підрізати, залишаючи зі шкірою ... Ой, чи зрозуміло? Все виходить легко ... Тепер треба відрізати хребет і віддирати ...
    Читати далі

  • Вареники з картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто: 2 склянки води 1 яйце 1 чайна ложка солі Вимішувати НЕ круте тісто (щоб до рук не липло) Начинка: Обсмажити цибулю (чим більше тим смачніше) Картоплю зварити і зробити пюре, остудити. Додати в пюре смажену цибулю з маслом (залишити трохи для готових вареників) ну і власне ліпимо вареники складаємо на рушник (інакше ...
    Читати далі

  • Ботвінья

    Інші  /  Інші рецепти

    Ботвинью готують з білугою, осетриною, судаком або баликом белорибьім та осетрових, а також з консервованими крабами. Рибу зварити і охолодити. Шпинат і щавель зварити окремо, а потім протерти. Огірки нарізати соломкою короткою, хрін і лимонну цедру натерти на тертці, цибулю зелений нашаткувати. Пюре з шпинату і щавлю з'єднати, додати ...
    Читати далі

  • Рулет з макаронами

    Інші  /  Інші рецепти

    Приготувати м'ясний фарш, розкласти його на розстелену серветку, змочену холодною водою, і розрівняти ножем так, щоб вийшов довгастий рівний шар товщиною приблизно 1,5 см. На середину м'ясного фаршу по всій його довжині покласти зварені, заправлені ...
    Читати далі

  • Пікантний плов з куркою

    Другі страви  /  Плов

    1. Добре промиту тушку курки розрізати на невеликі шматочки, обсушити серветкою. 2. Насіння коріандру і маку змішати, розтерти в пасту, додати трохи води, сіль, перець мелений 3. і цією сумішшю натерти курку, поставити миску в сторону на 30 хвилин. Курка просочиться ароматом коріандру. 4. Нарізаний півкільцями цибулю і дрібно порубаний ...
    Читати далі

  • Свинина під соусом з жимолості.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину розрізати навпіл на дві порції і відбити. посолити і поперчити за смаком. змастити раст. маслом з двох сторін і посмажити на сковороді гриль або на мангалі. Зелена цибуля. вірніше його білу частину розрізати уздовж навпіл і обсмажити на грилі. Інші овочі порізати соломкою. Крупу "кус-кус" залити 100мл. окропу і накрити чашку, щоб крупа ...
    Читати далі

  • Картопляні зрази з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очистити картоплю і відварити його до готовності. Дрібно нарізати цибулю та печериці. На рослинному маслі обсмажити цибулю до напівготовності і додати до нього гриби. Рада. У процесі обжарювання до грибів і цибулі можна додати розчавлений часник. У чашу викласти відварну картоплю і розім'яти до стану пюре. Додати 3 ст. ложки борошна і яйце. Додати ...
    Читати далі

  • Комплексний обід "Бобова феєрія" (ніжний квасолевий суп, кошер і солодкий паштет з сочевиці до чаю)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Для приготування квасоляного супу насамперед замочити квасолю на 3-4 години, цю квасоля не потрібно замочувати на довший термін. 1 цибулину і 2 зубчики часнику дрібно нарізати і пару хвилин обсмажувати в 1 ст. л. оливкової олії в каструлі з товстим дном. Додати розбухлу квасоля, влити гарячий бульйон, будь (овочевий, курячий, яловичий), уменя ...
    Читати далі

  • Фаршировані артишоки

    Закуски  /  М'ясні

    1) Якщо ви купили артишоки, то вам потрібно їх почистити. Одягніть рукавички, пріготовтесь миску з підкисленою водою і візміть гострий ніж. Руками відірвати всі наружние листя, потім ножем почистіть денце з нижньої сторони і лезом ножа або дуже гострою ложкою видаліть "бороду", такі волоссячко з центру чашечки / денця. Тримати очищених денце обов'язково ...
    Читати далі

  • солянка збірна м'ясна, приготована за прискорення технології

    Перші страви  /  Інші супи

    взяти кілька кісточок, на яких є м'ясо і злегка обсмажити кісточки в невеликій кількості рослинного масла прямо в каструлі, яка повинна бути сталевий, додати і обсмажити з кісточками нарізані півкільцями цибулини, потім покласти томатну пасту, обсмаживши її з цибулею і кісточками протягом п'яти хвилин , потім влити літра півтора окропу ...
    Читати далі

  • Юшка з перловкою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Перлову крупу вимити під проточною водою. У каструлі закип'ятити воду, встановити друшляк з перловкою на каструлю так, щоб крупа була над киплячою водою, прикрити кришкою і варити на пару 30 хв. Перловка трохи набубнявіє, стане м'якше. Довести до кипіння 1,5 л. води, посолити, відправити у неї вимиті курячі гомілки. Варити при слабкому кипінні ...
    Читати далі

  • Крокети з пікші в теріякі-клярі, з лососевим маслом і кіноа з запеченими овочами

    Другі страви  /  Котлети

    1. Почнемо з гарніру. Кіноа промити і поставити вариться на повільному вогні в підсоленій воді. За допомогою насадки-овочерізки для овочів з великим отвором нарізати очищені моркву і червоний лук. Викласти овочі у вогнетривку форму, полити лимонним соком і оливковою олією, посипати чебрецем, сіллю і перцем і запекти овочі при 200 градусах Цельсія ...
    Читати далі

  • Борщ

    Перші страви  /  М'ясні

    Взагалі то я вважаю, що класичний рецепт борщу-це міф. Відомі основні складові, а потім-кожна господиня все одно буде завжди готувати його по своєму, тому як в цій страві поєднуються навіть, здавалося б, не поєднувані продукти. Варіантів борщів багато тисяч: я знаю про борщах з кількою в томаті, грибами, "вушками" з тіста, журавлиною, пельменями ... мені ...
    Читати далі

  • ГРУЗІНЧІКІ (святковий варіант в кризовий час)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Тож почнемо. Замісити тісто як на пельмені. Дати тісту відпочити. Начинку готуємо довільно. Цибулю ріжемо на 4 частини і тонко шаткуємо. Перекласти нарізаний лук в чашку, посолити і пожамкать руками цибулю (це для того щоб він став м'яким і потім не рвав тісто при розкочування). Як цибуля обмякнет додати фарш, чорний перець і есле треба досолити. Овочі все чистимо, миємо ...
    Читати далі

  • Копчені реберця, з овочами, м'ятним сиром, соусом барбекю, в булці з цілісної муки.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. На дно глибокого посуду з товстими стінками (у мене чавунний вок) насипаємо пару Жмен трісок плодового дерева (я купив яблучну тріску). Укладаємо зверху фольгу, решітку, ребра (попередньо посолити, поперчити). Краї посуду ущільнюємо фольгою, щоб кришка щільно сиділа. Ставимо на великий вогонь. Як піде перший димок, зменшуємо вогонь намаленькій ...
    Читати далі

  • Суп з нутом і лимоном

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Нут необхідно замочити на ніч у великій кількості води - він дуже збільшується в розмірі. Вранці воду злити, нут промити кілька разів під струменем холодної води. Висипати нут в сито і залишити підсихати. Нарізати цибулю, налити оливкову олію в сковороду, у якій повинно бути досить товсте дно (можна відразу готувати в каструльці). Розігріваємо ...
    Читати далі

  • Цибулевий пиріг "Чіполіно"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Готуємо тісто для цибульного пирога "Чіполіно": Маргарин натерти на крупній тертці, додати сметану або майонез, соду, сіль. Потім додати борошно і замісити еластичне тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Тісто розділити на 2 рівні частини, накрити рушником і прибрати в холодильник на 1:00. Тепер займемося начинкою пирога. Цибулю дрібно нарізати ...
    Читати далі

  • Борщ український, як готую його я

    Перші страви  /  М'ясні

    Про борщ можна складати легенди, і про те як його готують. Скільки господинь, стільки й борщів. Мій досвід у приготуванні цієї здавалася б звичайного страви накопичувався роками і кілометрами. Я про те, що родом з східного регіону України-там свій борщ, вчилася готувати у бабусі-полтавки-там інший варіант, живу в західному регіоні України-тут борщ ...
    Читати далі

  • Стегенця курчати в огіркової корзинке

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З брусків огірка стоїмо кошик. Укладаємо в неї помидорки "Черрі" і шматочки гомілки курчати, підсмажені в духовці і порізані на невеликі шматочки. Прикрашаємо цибулею резанец. У скибочку солодкого перцю наливаємо соус. Приготування соусу: Цибулинки, часник, морква, солодкий перець, імбир підсмажити в розпеченому маслі 2 хвилини, швидко помішуючи ....
    Читати далі

  • Корейка, запечена з картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо обмивають, солять, посипають борошном, обсмажують в сильно розігрітому жирі, перекладають на деко, вливають жир, що залишився від смаження, і 3-4 ложки води, додають нарізану кружечками цибулю і посипають кмином. Потім м'ясо ставлять у духовку й запікають, часто поливаючи соусом. У міру випарювання соусу додають воду. Невеликі картоплини ...
    Читати далі