Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • Голубці домашні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У мене капуста з осені заморожена качанами для голубців, розморожувати в мікрохвильовці і розбираю на листи. Цибулину дрібно порізати і обсмажити, додати у фарш, туди ж готовий рис, сало через м'ясорубку, спеції за смаком / я додала сіль, червоний і чорний перець /, можна часничок через прес. Гарненько перемішати. Фарш викладати на середину ...
    Читати далі

  • Подчеревок зі спеціями

    Інші  /  Інші рецепти

    на 1,5 кг Сала- вода щоб покрило сало і неповна склянка оцту, варити до готовності, дати охолонути потім натерти сумішшю спецій, ніч постояти і готово !!!!!!!! Сало- як масло просто супер!
    Читати далі

  • Буррак або пиріжок дорожній

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    У мене залишилося трохи тіста з під Кульчий, ось я і спекла бурракі. Тісто месім з того, що і для Кульчий таджицької (див. Рецепт). Робимо з нього вузький брусочок, ріжемо на дольки шириною в 4 см. Залишаємо на расстойку і готуємо начинку. З відвареної картоплі готуємо пюре. Цибулю і капусту дрібно шаткуємо. Нагріваємо трохи олії на сковороді іотправляем ...
    Читати далі

  • салат м'ясний з грибами

    Салати  /  Салат з м'ясом

    цибулю маринуємо в оцті, нарізаємо м'ясо соломкою, гриби порізати, якщо великі, додати цибулю, приправити майонезом, сіль, перець за смаком.
    Читати далі

  • Курка з капустою "Дуже смачно"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячі стегна (або інші частини) посолити, поперчити. Обсмажити в маслі (або не обсмажувати, так менш калорійне) і викласти у форму для духовки з кришкою (обов'язково). М'ясо покрити дрібно нарізаною цибулею, на нього - морква, терта на крупній тертці, і 2 ст. ложки томатної пасти. Далі - нарізана свіжа капуста, її потрібно трохи присолити ....
    Читати далі

  • Гриби в козубі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Козуб Всі інгредієнти для тіста змішуємо і починаємо місити тісто. Тісто має вийде еластичним і пружним, практично не липнути до рук. Від тіста відокремити невеликий шматок і сформувати з нього ручку для козуба. Решту тіста розкачати довгим прямокутником, зробити поздовжні розрізи. Металеву форму (у мене каструлька) змастити ...
    Читати далі

  • М'ясо запечене в рукаві з овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо вимити і просушити. Акуратно ножем розрезать, так що б получілса кишенька. Моркву порізати крупною соломкою, великий часник розрезать на двоє. М'ясо нафарширувати морквою і часником. Краї кишеньки соіденіть зубочистками. За краях ножем зробити дірочки і нашпигувати часником. Готовий шматок натерти спеціями. Духовку нагріти до 200 гр. М'ясо ...
    Читати далі

  • чізкейк "Вишнева гілка"

    Десерти  /  Торти

    перемолоти печиво разом з маслом в блендері. вистелити ним дно форми. щільно утрамбувати і помістити на 15 хв. в холодильник. змішати сир з усіма інгредієнтами. крім шоколаду. розділити на 2 рівні частини. в одну додати розтоплений білий шоколад. в другу-розтоплений чорний шоколад. вистелити зверху на печиво спочатку начинку з чернимшоколадом ....
    Читати далі

  • теплий салат червона квасоля + свинина

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    вирізку розрізати на дві частини - посмажити. дрібно нарізати. у квасолі злити рідину, додати свинину, лимонний сік, сіль, цукрову пудру і трохи рослинного масла. все добре перемішати і додати трохи масла.
    Читати далі

  • "Кура" по - циганськи або трояндочки вегетаріанські

    Другі страви  /  Паста

    Замішуємо тісто, як на пельмені, ті м'яке, еластичне, однорідне. Розкачуємо його тонкими пластами і покриваємо начинкою. У мене це картопля, натертий на крупній тертці, потім моркву, так само на тертці, потім цибуля порей біла і зелена його частини, консервоване грибне асорті. Нічого НЕ солити! При бажанні можете посипати тертим сиром, ...
    Читати далі

  • Фаршировані абрикоси в шоколаді

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Абрикоси вимити, обсушити, надрізати навпіл і видалити кісточку. Волоські горіхи подрібнити. Горіхи змішати з медом. Чайною ложкою поміщаємо медово-горіхову смеь всередину абрикоса. Шоколад розтопити на водяній бані. Занурюємо половинку абрикоса в шоколад, потім опускаємо в кондитерську посипання. Даємо застигнути шоколаду і насолоджуємося! Смачного!...
    Читати далі

  • Рулети фаршіровонние.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Гриби порізати і обсмажити на рослинному маслі. Відбити ескалоп (через целофановий пакет) якомога тонше посолити, поперчити і покласти посередині шматка приготований фарш. Загорнути фарш в ескалоп так, щоб вийшов приплюснутий кулю. Відрізати смужку свинячого сала шириною 2 см і довжиною 15 см і обернути її навколо м'ясного кулі - рулету ....
    Читати далі

  • Салат "Квітка"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Картопля, очистити, порізати соломкою і покласти на рушник, щоб трохи обсох. Потім обсмажити його у фритюрі. Якщо немає часу, можна картопля замінити чіпсами. Морква, буряк натерти на крупній або середній тертці, цибулю дрібно нарізати, Капусту нашаткувати. На велику плоску тарілку укласти гірками навколо нарізані моркву, капусту, ...
    Читати далі

  • Шарлотка по-домашньому закусочна

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю дрібно порізати і підсмажити на олії, посолити і поперчити, форму для запікання змастити маслом і викласти шар нарізаного скибочками і змоченого в молоці хліба, викласти на хліб шар цибулі, шар хліба. Змішати дрібно посічену шинку або окіст або гриби або і те й інше з вершками, яйцем, перцем, і вилити зверху в форму, посипати тертим ...
    Читати далі

  • Рагу "по-Щербаківська"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис відварити до готовності в підсоленій воді. Лук очистити і дрібно порізати. Обсмажити цибулю разом з фаршем так само до готовності. Поперчити і посолити. Приступаємо до овочів: морква очистити, у перцю видалити насіння у капусти верхні листи, цукіні і помідори вимити. Моркву натерти на крупній тертці, капусту нашаткувати, цукіні і помідори порізати ...
    Читати далі

  • Тефтелі в грецькому стилі.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Пропустити через м'ясорубку цибулю, часник і зелень, змішати з фаршем. Розмочити хліб у молоці, віджати і теж додати в фарш. Додати сир, яйце, вершки, гірчицю, сіль, перець і паприку. Фарш добре вимісити. 2. Сформувати невеликі тефтелі, запанірувати в борошні і обсмажити на розігрітій сковороді з усіх боків до рум'яної скоринки. 3. Цибуля ...
    Читати далі

  • Пиріжки від Алізе.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У сир додати, сіль, яйце і манку - перемішати. У миску викладаємо м'який маргарин, додаємо рослинне масло, воду, сіль і цукор, додаємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто вручну. З отриманого тіста справах кульки. І кульок формуем коржик, на одну сторону, якої викладаємо начинку. Закриваємо і вирізаємо склянкою, тим самим, защипуємо ...
    Читати далі

  • гарбузове оладки

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Гарбуз очистити, нарізати довільно, скласти в каструльку, залити молоком, але що б гарбуз не балу їм закрита. Тушкувати до м'якості. Після, гарбуз вийняти, розім'яти, остудити. Насіння обсмажити, дачть їм трохи охолонути і розмолоти. Далі в вийшло пюре додаємо цукор, розмелені насіння, жовтки і ванілін. Після вводимо борошно на око, так щоб тісто ...
    Читати далі

  • Бистромарінованние кабачки.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Кабачки або цукіні, порізати на шматочки товщиною 2-3 см. Відварити в pассоле 3-4 хвилини (кидати, коли вода закипить) відцідити, посипати салатної, приправою, дрібно нарізаним часником і залити розпеченим соняшниковою олією. Коли охолоне можна приступати ... Спробуйте, не пошкодуєте!
    Читати далі