Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Яєчня на листковому тісті до сніданку «Якщо романтичну вечерю вдався» (ВИКУША (passion1963) до ювілею)

    Другі страви  /  Яєчня  /  Яєчня з беконом

    Пласт тіста розкачати так, щоб вийшло два квадрати однакової величини (зі стороною ок. 15 см). Помістити тісто на деко. На кожен квадрат покласти нарізану тонкою соломкою бекон, упереміж з натертим на «великої» тертці сиром. Зверху присипати дрібно порізаною зеленою цибулею. У сирі зробити поглиблення і акуратно, не пошкодивши ...
    Читати далі

  • М'ясо запечене під картоплею а-ля Дофіне

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину нарізати тонкими шматками, вистелити нею дно форми для запікання. М'ясо посолити, поперчити. Форма у мене порційна. Цибулю почистити, помити. Нарізати півкільцями. Розкласти рівномірно поверху м'яса. Картоплю почистити, помити, обсушити. Нарізати тонкими слайсами. Розкласти картопля трохи внахлест поверху м'яса з цибулею. Посолити, поперчити ....
    Читати далі

  • Курка Пірі-Пірі

    Другі страви  /  Копчене і в'ялене м'ясо (риба)

    Приготувати маринад. Перець чилі, очистити від насіння, дрібно нарізати. Цибулю і часник очистити і порубати. Імбир очистити, тонко нарізати. У каструлі змішати чилі з рубаним луком, імбиром, часником, меленої солодкої паприкою, додати рослинне масло, сік лимона. Нагрівати суміш на слабкому вогні 2 хвилин. Зняти з вогню, підмішати рубану зелень ....
    Читати далі

  • Креветочний суп

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Масло розтопити на сковорідці, на повільному вогні посмажити цибулю до прозорого стану. Натерти моркву на дрібній тертці і підсмажити з цибулею до готовності. Сирки порізати дрібними кубиками. Влити в каструльку 1,5 літра води, коли вода закипить, порціями кидати плавлені сирки і розтопити їх у воді, часто помішуючи. Коли весь сир розтопиться рідина ...
    Читати далі

  • Молдавська малалига на Одеський лад

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Великий казан (6-7літровий) 1/2 води, посолити і дати закипіти. У киплячу воду висипати цівкою всю просіяне кукурудзяне борошно. Постійно заважати гойдалкою (ложка дерев'яна налипає і може зламатися), варити до готовності. Відразу викласти на дерев'яну дошку (перевернувши казан). Нарізати ниткою на квадрати. Нитку взяти у дві руки, заводити знизу ...
    Читати далі

  • Зрази грибні

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1.0,5кг картоплі очистити і відварити до готовності, розім'яти. Додати вершкове масло, сіль, перемешать.2.0,5кг картоплі очистити і натерти на крупній тертці, злити картопляний сік і додати до вареної картоплі. Перемішати. 3. Гриби дрібно порубати і разом з цибулею обжаріть5 хв., Посолити. Додати 2 дрібно порубаних яйця. 4. З картопляної ...
    Читати далі

  • Тушкований експромт 2 (курка-печериці-цукіні)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ріжемо печериці на четвертинки і починаємо обсмажувати в невеликій кількості рослинного масла при невеликому вогні. Ріжемо дрібно цибулю і додаємо до грибів. Трохи солимо. Всі разом тушкується близько 30-40 хв. Гриби з цибулею поки прибираємо з сковороди в тарілочку і кладемо курячі стегенця, порізані великими шматками (я навіть кісточки залишала, але ...
    Читати далі

  • Салат з білокачанної капусти і слив.

    Салати  /  Інші салати

    Замочити родзинки в теплій воді з додаванням пари крапель коньяку. Капусту нашаткувати тонкою соломкою, перемішати з сіллю і цукром, придушити руками до відділення соку. Натерти моркву на середній тертці. Яблуко очистити від шкірки і насіння і нарізати тонкими часточками або кубиками. Сливи розрізати, вийняти кісточки і нарізати також як і яблуко ....
    Читати далі

  • Вугор смажений

    Другі страви  /  Страви з риби

    Приготування: Вугра очистити від шкіри, видалити нутрощі, нарізати на великі шматочки. Змішати соуси Васабі, соєвий, сік лайма чи лимона, додати сіль, перець білий. Вугра подмаріновать протягом 30 хвилин. Смажити на олії до готовності. Прикрасити блюдо зеленою цибулею, цибулю нарізати під великим кутом. Лимон нарізати на гуртки, прорізати ...
    Читати далі

  • Рибні зрази з зеленим горошком

    Другі страви  /  Страви з риби

    Горошок НЕ відтаючи припустити в підсоленій киплячій воді з додаванням лимонної кислоти 3-5 хв. з моменту закипання. Злити воду і охолодити горошок. Хліб замочити у воді. Рибу вимити, нарізати довільно на шматочки. Лук очистити, нарізати дрібно і спасерувати до прозорості на олії. Охолодити. Віджати хліб і разом з рибою і лукомпропустіть ...
    Читати далі

  • Відкритий заливний пиріг на листковому тісті з сьомгою, томатами черрі та моцарелою

    Закуски  /  Заливне  /  Заливна сьомга

    Листкове тісто розморозити, розкачати за розміром форму, форму змастити олією, викласти тісто. У мене силіконова форма і я її нічим не змащувала. На дні тіста зробити кілька наколів виделкою (щоб тісто не здувалося), викласти пергаментним папером (або папером для випічки), всипати на папір бобові (горох, квасоля і т. Д. У меняспеціально ...
    Читати далі

  • Курячий супчик з манними галушками (варіант), і з закусочної коржем.

    Перші страви  /  Інші супи

    Курку варити з очищеним бульбою селери, цибулею і лаврушкой на повільному вогні. Зробити тісто для галушок, замісивши слив масло з яйцем і манкою, і залишити на 1:00 "відпочивати". Потім бульйон процідити, покласти кубики картоплі, і моркви, і варити 10-15 хвилин. Чайною ложкою "відщипувати" тісто для галушок, і опускати в супчик. Cуп з галушками ...
    Читати далі

  • Салат ЕКСПРОМТ

    Салати  /  Інші салати

    Прокручуємо куряче філе з цибулею часником кінзою + сіль перці, втручаємося і ліпимо маленькі кульки. Гриби помити і різати на пласти. Готуємо паніровці для фарша- з'єднуємо кунжут пан. сухарі карії, кульки добре обваляти в паніровці і обсмажити на розігрітій олії до зол. скоринки. Панірування для грібов- борошно + сіль + перці і так-же обваляти грібиі ...
    Читати далі

  • Верещака зі свинини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину нарізати середніми шматками, промити і обсушити. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Скласти свинину, цибуля, чорний перець в одну ємність і як слід пом'яти. Після поставити в холодильник на хвилин 40. Розігріти рослинне масло і викласти охолоджені м'ясо з цибулею. Обсмажити до рум'яності. Виділятиметься рідина, яку потрібно обов'язково ...
    Читати далі

  • Салат з крабового м'яса

    Салати  /  Інші салати

    1) Відварити рис. Промити його холодною водою. 2) Залити окропом крабове м'ясо. через 10 хвилин злити воду і віджати. 3) Натерти на тертці 7 перепелиних яєць, а три залишити для оформлення. 4) Порізати дрібно цибулю. 5) Віджати каперси 6) Порвати руками салат 7) промити ікру холодною водою (щоб вона була розсипчастою) 8) нарізати огірки стрічками каксобрать ...
    Читати далі

  • яєчна закуска з грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Змішати яйця, борошно, молоко, сіль. З отриманої суміші підсмажити омлет, остудити і розрізати на квадратики. Гриби відварити до готовності. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на сковорідці. Гриби з'єднати з цибулею посолити, додати зелень, натертий на дрібній тертці сир, смажити 5-10 хв. Омлет помістити на тарілку, а зверху викласти начинку. Украсітьпетрушкой! ...
    Читати далі

  • пікантні шу

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Готуємо заварнушкі-молоко і 125 мл води з маргарином і 1/4 ч л солі доводимо до кипіння, всипаємо борошно і, не вимикаючи плиту, вимішуємо до отримання грудки тіста, легко відстає від дна і стінок каструльки. Знімаємо з вогню, трошки охолоджуємо і по одному вводимо яйця. Висаджуємо на змащене маслом деко з кондитерського мішка невеликі трояндочки ...
    Читати далі

  • Найніжніший рибний террин

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філе ріжемо невеликими кубиками, туди ж вичавлюємо часник, сипем сіль, паприку, перець. Маринуємо пів години Рубаємо дрібно цибулину і обсмажуємо в невеликій кількості ростить масла, до напівпрозорості (максимум), викладаємо в блендер (намагаємося не захоплювати масло). Ріжемо невеликими кубиками креветки і обсмажуємо на сильному вогні, буквально 30 секундРибу ...
    Читати далі

  • М'ясний хліб з фісташками запечений у бурякових листках

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Бурякові листя вимити і дати обсохнути. М'ясо подрібнити в м'ясорубці разом з кабачком і цибулею. Додати порубані фісташки і подрібнену зелень, посолити, поперчити, додати жовтки від 2-х яєць, сметану, влити джин і як слід вимішати фарш. Прямокутну форму (у мене 30х11, висота 8 см) злегка змастити маслом, застелити внахлест бурякової ...
    Читати далі

  • Зрази капустяні, пісні

    Інші  /  Інші рецепти

    Капустяне листя відварюємо в підсоленій, киплячій воді, поки вони не стануть м'якими, але що б не зварилися, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти Картопля миємо, чистимо, відварюємо до готовності, потім зливаємо повністю рідину і розминаємо, маса повинна вийти однорідна і без грудочок Цибулю і печериці миємо, чистимо і дрібно нарізаємо ....
    Читати далі