Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Англійська пиріг

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити і поставити варити. Цибулю дрібно нашаткувати. Моркву натерти на крупній тертці і припустити з цибулею в крупній сковороді. Додати фарш і прожарити все до готовності, постійно помішуючи. Додати очищений від шкірки і натертий на крупній тертці баклажан, перемішати. З картоплі і масла приготувати пюре. Невелике деко ...
    Читати далі

  • Куряча печінка "запечена" з грибами і картоплею

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Гриби обсмажити з цибулею, додати кріп, відкласти. Печінку обсмажити швидко на сильному вогні, додати 2 ч. Л. цукру, посолити, посипати французькими травами, влити вино, помішувати, поки вино не випарується. Картоплю нарізати великими скибочками і злегка обсмажити, на картоплю викласти печінку, зверху гриби. Яйця збити з водою, посолити, залити ...
    Читати далі

  • Запечена свинина (рецепт С. Хоркіної)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шматки свинини відбити, викласти на змащене вершковим маслом деко. Посолити, поперчити, змастити зверху майонезом. Посипати рясно нарізаним кубиками ріпчастою цибулею. На кожен шматок покласти кружок помідора. Поставити деко з м'ясом в духовку, розігріту до 180 ° С, на 30 хв. Виходить м'яке, ніжне м'ясо! Гості в захваті!
    Читати далі

  • Індиче-картопляні битки з сиром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Я не вдаюся в подробиці опису приготування картопляного пюре. Це було б просто смішно. Будемо виходити з того що ми маємо готовий фарш, змішаний з цибулею і спеціями, готове пюре і натер сир. Всі інградієнти змішуємо до однорідної маси. Формуємо круглі плоскі котлетки. Паніруємо в суміші панірувальних сухарів і кунжуту. Обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Котлети з картоплі з печінкою

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з картоплі

    Очищену картоплю натріть на дрібній тертці. Печінка пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. Відіжміть сік з натертої картоплі, картопля перемішайте з печінкою, додайте яйця, борошно і топлене масло, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Сформуйте з фаршу котлети і обсмажте їх на рослинному маслі. Подовать з овочевими салатами.
    Читати далі

  • Томатний суп з ШИНКОЮ

    Перші страви  /  Інші супи

    Томатний сік нагріти до кипіння. Бекон або шинку обсмажити з цибулею. У томатний сік покласти піджарку, консервовану кукурудзу, прокип'ятити все 5-7 хвилин. Посолити за смаком (солити слід акуратно, т. К. Сік і бекон вже солоні). Подати зі сметаною і зеленню.
    Читати далі

  • грибне масло

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Свіжі гриби обсмажити до готовності і остудити. У блендері змішати розм'якшене вершкове масло з грибами (без рідини) і морською сіллю, заморозити. Подавати з хлібом і зеленою цибулею. Їдять все за обидві щоки! Смачного!
    Читати далі

  • Яловичина, тушкована з чорносливом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Антрекоти посолити, поперчити, посмажити з цибулею, долити води, покласти томат-пасту, цукор, чорнослив і всі разом згасити
    Читати далі

  • Телятина з грушею, м'ятою і портвейном

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати шматочками, цибулю пір'ям. Спочатку обсмажити телятину. Як тільки рідина з м'яса випарується, додати цибулю, обсмажити разом. Посолити, поперчити, додати нарізану кубиками грушу (краще китайську, вона не розвалюється, або будь-яку іншу, не надто стиглу) Обсмажуємо, помішуючи, поки м'ясо з цибулею не просочені грушевим соком (груша ...
    Читати далі

  • Чебуреки (ще один варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Тісто тонко розкачати. Нарізати на квадрати. Покласти фарш. Скласти трикутником. Защипнути (можна придавити виделкою). Смажити у великій кількості рослинного масла з двох сторін. Для фаршу: змішати фарш (у мене був готовий) з дрібно нарізування цибулею, меленим перцем і сіллю. (Якщо фарш недостатньо соковитий, можна додати трохи кіпяченнойводи, ...
    Читати далі

  • Гуляш з чорносливом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати невеликими кубиками, покласти в каструлю і тушкувати до напівготовності. Потім до м'яса додати нарізаний лук і трохи обсмажити. Чорнослив режим на навпіл і добовляем до м'яса. Часник очистити, порізати на навпіл, додати до м'яса, потім додати лавр. лисиць, солимо, перчимо, долеваем пів ст. води і тушкуємо до кінця. Готову страву посипаємо нарізування ...
    Читати далі

  • Телятина з кунжутним насінням

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Кунжут обсмажити на сухій сковороді. М'ясо нарізати тонкими смужками, перець півкільцями. М'ясо швидко обсмажити на сильному вогні, додати солодкий перець і часник (розчавити пресом), влити соєвий соус і херес, перемішати, готувати до випаровування рідини і легкої карамелізації. (обережно, не пересушити!) Посипати зеленою цибулею. Подавати, посипавши ...
    Читати далі

  • Нров плав (Плов с гранатом)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину, нарізану дрібними шматками, обсмажують, а потім тушкують з рубаним ріпчастою цибулею і соком граната. М'ясо гарнірують окремо відвареним рисом.
    Читати далі

  • Бутерброди з тюлечкой "Русские"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Хліб намазати маслом. Тюльку очистити від голів і хребта, скропити оцтом. Викласти на хліб. Посипати все зверху нарізаною зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Піца "отоко" (бездріжджова)

    Інші  /  Інші рецепти

    ТІСТО: всі компонує змішати, крім борошна після додавати борошна в тісто скільки "візьме" (у мене пішло 4 + 1/4 ст. Борошна) змастити деко маргарином (можна соняшниковою олією) распределаем тісто по деко (кол-во тіста розраховане на деко не більш ніж на малюнку) потім промазати томатною пастою НАЧИНКА: відварити картоплю, почистити і натерти ...
    Читати далі

  • Рулети з лаваша з паштетом

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Перший лист лаваша намазати майонезом, і щоб рулет не порвати покласти ще один лист лаваша і так само змастити його майонезом зверху паштетом, попередньо перемішаним з пасеруванню цибулею та морквою. Зверху посипати зеленою цибулею. 2. Третій лист намазати майонезом і накрити їм другий лист лаваша. Потім третій лист намазати паштетом.3 ....
    Читати далі

  • Кутаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    замісити тісто, дати трохи постояти, поки робимо фарш. фарш змішати з цибулею, зеленню, дрібно порізаними огірками, посолити, поперчити за смаком, додати хмелі- сунелі. вимісити до однорідної маси. від тіста відриваємо шматки невеликі, розгортаємо дуже тонко і кладeм начинку, на один край, накрити іншим краєм, зробити проколи вилкою. смажити ...
    Читати далі

  • Деруни фаршировані-рецепт вихідного дня

    Закуски  /  М'ясні

    картоплю і цибулю почистити і натерти на самій дрібній тертці (в процесорі. додати сіль. перець. яйця і борошно (за буженинам) все добре перемішати. фарш добре розробити. додати часник і 1 ст. л. води. перемішати і розділити на 16 частин . на розпечену сковороду тонко вистелити 1 ст. л. тертої картоплі. дати йому трохи прихопити. зверху поместітьфарш ...
    Читати далі

  • Молодий глухар, фарширований рисом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Серце, печінка, жир, шматочки шкіри дрібно нарізати і підсмажити. Додавши рис, продовжувати смаження; потім влити трохи води, щоб рис набух. Масу посипати сіллю, перцем, дрібно нарізаним смаженою цибулею, родзинками, рубаною зеленню і вимішати. Тушку начинити, зашити, полити розтопленим маслом і поставити в нагріту духовку. Подати до столу ...
    Читати далі

  • картопля запечена з помідорами і імбир

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картоплю відварити, очистити, нарізати кубиком, викласти на змащені раст. маслом деко, посипати спеціями помідори нарізати і обсмажити разом з нашінкованим цибулею і натертим імбиром (можна додати 1ст. л цукру) викласти помідори на картоплю, полити подсоленой сметаною запікати 15хв., посипати зеленню смачного вам !!!
    Читати далі