Ми рекомендуємо

  • Рис з рибою "Судак в римському стилі" за 35 хвилин

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Рис відварити, протягом 35 хвилин, як зазначено на упаковці. Займемося рибою. На знадобитися 2 філе судака. Посолити поперчити філе. Начинка Сир Фета порізати на кубики. Помідор помити, очистити від шкірки і насіння. Порізати кубиками тільки м'якоть. Оливки порізати кружальцями, часник видавити, додати оливкове масло і перемішати. Підготуємо ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • котлетки З БРИНЗОЮ

    Інші  /  Інші рецепти

    Оваpіла 2 каpтофеліни в кожуpе, очистила, дала охолонути. В цей вpемя pастеpла з 1/2 збитого яйця 200 гp бpинзи каpтофель придушила виделкою. Змішала картопля, сирну масу, додала борошна, щоб вийшло тісто як на сиpнікі. Сфоміpовала колобки невеликі, обваляти в паніpовочних сухаpях, і на деко і - в гарячу духовку. На 30 хвилин.
    Читати далі

  • Шоколадно-сирний паску на жовтках.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Всі інгредієнти для тіста повинні бути кімнатної температури. Родзинки промити і замочити в коньяку. Маленьке доповнення в інгредієнтах я вказала просто сир, але я готувала його сама, заморожувала ряжанку, потім ставила її на 2-3 шари марлі і як вона повністю відтанула на марлі утворився найніжніший і ароматний сир (спасибі Зайка) Тісто я замішувала ...
    Читати далі

  • Салат з куркою і грушею.

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Ріжемо листочки капусти тонко, наливаємо сік лимона в неї, солимо трохи і м'ялкою б'ємо або руками мнём, щоб вона дала сік .. Можна сік лимона замінити оцтом винним-за смаком. Грушу ріжемо кубиком або натираємо на тертці. Курка у мене вже була відварена. Ріжемо курячу м'якоть на шматочки або рвемо на волокна. Наливаємо масла. Масла можна налити і чутьбольше-по ...
    Читати далі

  • Пиріг «Три Спаса». Тест Драйв.

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    У мене мультиварка Vitek - VT-4211W. 1. Просіяти борошно, крохмаль і розпушувач двічі в миску. 2. Мелені горіхи-2 / 3- змішати з медом у густу пасту. Мед я відміряла після легкого нагріванні напіврідкий. 3. Яблука вимити, витерти насухо і «серцеїдкою« вирізати серцевину. Начинити їх медовими горіхами і встановити в чашу мультиварки. На дно...
    Читати далі

  • Салат "Дві квасольки" (один з найпростіших, але смачних і корисних салатів)

    Салати  /  Салат з овочів

    Квасоля консервована це паличка виручалочка, завжди пара банок є в заначці. Цей салат настільки простий, що я й уваги не звернула на нього. А вчора вирішила зобразити. Смак непередаваний. Дочка "зневажати" до цього квасоля зжерла все до краплі, і довелося робити повторно, щоб взяти на роботу. Квасоля промити кип'яченою водою. Скласти ...
    Читати далі

  • Кукурудзяний хліб з часником

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У воду додала дріжджі і цукор, дала постояти, щоб розійшлися. Оскільки кукурудзяну муку в наших магазинах знайти складно, то змолола в кавомолці кукурудзяну крупу (меліть, як можна дрібніше, але це довго). З'єднала пшеничне та кукурудзяне борошно, дрібну сіль. Додала яйце. (Взагалі-то за оригінальним рецептом хлібець пісний, т. Е. Без яйця, але ...
    Читати далі

  • Смажена риба з овочевою підливою

    Другі страви  /  Страви з риби

    ... Із сільського супермаркету (чудное словосполучення!) Чоловік до вечері приніс морожену рибку, нарізану порційно, ім'я-по-батькові якої чоловік забув по дорозі додому. Стояла неймовірна спека, риба розморозилася дуже швидко. При розгляді з'ясувалося, що риба дуже жирна. До вечері ми її банально засмажили, з овочами і пісної пюрешку було ...
    Читати далі

  • Креветки на день Миколая-чудотворця

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Сьогодні (19.12) православні християни чевств любимейшего святого - Миколи-чудотворця! Нехай цей милосердно святий принесе у ваші домівки мир і благополуччя! А креветки готувати і не збиралася, просто вголос мріяла - ось до Нового року, от є деякі цікаві рецепти ... Я мріяла про очищені, а мені притягли те, що притягли :). З тим,...
    Читати далі

  • Кульки картопляні на заварний тісті

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Картопля варимо до готовності в мундирі. (З моменту закипання води бл. 20 хв.), Остуджуємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. Готуємо просте заварне тісто: Беремо каструлю, в склянку води додаємо вершкове масло і сіль, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Як тільки вода закипіла, разом висипаємо в неї все борошно, (конфорку, якщо плита електрична ...
    Читати далі

  • Салат з буряка і зелені з соусом "хренотені"

    Салати  /  Салат з овочів

    Власне, рецепт цей народився у мене випадково, коли при пошуку страв з буряка я натрапила на чудовий сайт-Шлях до храму. Тут виставлена ціла гора рецептів православної кухні з овочів. А оскільки мені терміново потрібно реалізувати торішню буряк (шкода викидати-добре у тітоньки в погребі збереглася), то ось і доводиться изгаляться ....
    Читати далі

  • КАРЕЛЬСЬКА хліб на заквасці

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    1. Спочатку - заварка. Житнє борошно, квасне сусло, стовчені в ступці прянощі і воду - з'єднала, вимішати, підігріла до 60-70 градусів. Потім треба було поставити все в духовку і тримати при 70 град. 2 години. Але у мене в духовці немає термометра! Довелося палити електрика: розігріла мікрохвильовку в режимі конвекції до потрібної температури, закрила ...
    Читати далі

  • Стегенця-гриль: швидко і чисто.

    Інші  /  Інші рецепти

    Ні-ні та й з'явиться на сайті рецепт з грилем ... Обожнюю гриль і верхній поджиг є в плиті, а ось спеціального дека з решеточкой ні - якось руки не доходили купити ... А гриль-курочку ну дуже хочеться .. . На грунті гострого буженина в поєднанні з економією народилася ідея: глибоке деко є ... а ґрати на нього я одягла зі старого радянського ...
    Читати далі

  • Лосось під сморчками у вершках

    Другі страви  /  Страви з риби

    Сморчки відносять до умовно-їстівних грибів, тому перед приготуванням їх потрібно попередньо відварити. Але, крім того, одна досвідчена кулінарка порадила мені їх в молочку вимочити - недовго, півгодини, а то вся шкідливість назад повернеться. Так я і зробила - отварила сморчки (5-7 хвилин дала покипіти), воду злила, потім помістила їх на півгодини ...
    Читати далі

  • Неждані ванільні сухарики з яблуками і сирною прошарком

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Борошно просіяти, змішати з цукром, сіллю, ваніліном і дріжджами. Сметану залити добре теплим молоком, розмішати і додати в борошно. Замісити і добре вимісити тісто, воно трохи ліпковатим, але на руках не залишається, місити - одне задоволення :). Дати піднятися в 2,5-3 рази в теплому місці, добре накривши. -------------------------------- Сир ...
    Читати далі

  • салат з капусти

    Салати  /  Інші салати

    вибрати соковитий вилочок копусти нашаткувати і пом'яти руками, але без ентузіазму, а то вийде каша виноград порізати навпіл зелень дрібно нарізати заправити майонезом
    Читати далі

  • Рибні котлети (із запеченої тріски)

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з тріски

    Філе тріски посолити, поперчити, збризкаємо оливковою олією і запечём в гарячій духовці хвилин 15, до готовності. Охолоджене філе разомнём виделкою або руками, вибираємо дрібні кісточки, якщо такі є. Додаємо нарубану зелень, гірчицю, яйця, лимонний сік, сіль перець. Всипаємо хлібні крихти, я замінила на кукурудзяний крохмаль, але після охолодження ...
    Читати далі

  • Кекси ванільно-апельсинові з шоколадними цукерками "Асорті".

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Зробити тісто. З'єднала сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль, ванілін і розпушувач. Підігріла молоко, поклала в нього яйце і 2 жовтки. Добре розмішати. Додала апельсиновий сік. З'єднала з сухими інгредієнтами. Розтопила масло вершкове і тоненькою цівкою, помішуючи влила в тісто. Взяла силіконові формочки 8 шт і намочила їх водою. Налила ...
    Читати далі

  • СКУМБРИЯ малосольні (можливо, варіант)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Дуже я люблю скумбрію! Як тільки її не готувала - і смажила, і гасила, і коптила, і запікала, і солила - завжди виходило дуже смачно! Це я зараз не себе хвалю, а рибку скумбрію - царицю морів! Найсмачніша скумбрія, звичайно, холодного копчення: http://smach.pp.ua/recipe/view/56683 Але це довгий і досить заморочений процес -коптільню ...
    Читати далі

  • Розсольник ленінградський

    Перші страви  /  Інші супи

    окремо поставити варити перловку на 30-40 хв. Це робиться, щоб перловка не дала супу синюватий колір. Потім її потрібно промити. М'ясо ріжемо скибочками, опускаємо в киплячу воду, знімаємо піну. Додаємо перловку. Поки все вариться, нарізаємо огірочки (можна потерти на крупній тертці), морква, цибуля, і підсмажуємо на раст. маслі. Поки смажиться -...
    Читати далі